Zanimaju me vaša iskustva sto se konkretno tice resetiranja mobitela-ono kada sam od sebe zamraci,pa se ponovo upali? Općenito,mobitel mi je odličan, čak toliko da ga smatram predobrim iako se tu i tamo resetira... ALI...danas mi se 3 puta resetiro!!! Prvo dok me netko zvao,mob vibrira,svjetla blinkaju ali ekran crn-naravno ugasio se nedugo pa upalio. Ugasim ga,izvadim bateriju,upalim. Udjem u poruke-ugasi se isto. Pustim ga na miru malo,radi ok. Da bi navecer opet,obrisao sam par igara i ostao u izborniku dok nesto obavim pa cu dalje brisat-on standardno zavibrira i restart! Inace tako jednom se ugasio pri paljenju kamere,jednom kad sam stisnio Nova poruka,jednom u meniju i tako-nevidim pravila. Baterija je standardna,koju sam dobio uz njega,u tele2 pretplata prije 2mj. FW je novi,onaj 035,radio sam update preko interneta SEUSE,prije mjesec dana..Da nije nesto s baterijom..? Da nije update kriv sto? Iako se i prije toga znao restartirat. Znam da se SE tako vole restartirat,al 3x za 1 dan!? Al zato izmedju restartiranja radi ko zmaj-odlican mob! Bude i par dana da bez prekida,odlicno radi...