Mene zanima cemu sluzi onaj k**čić prozorčić iznad ekrana s lijeve strane - nasuprot kamere... Vidim da k770 ima istu spiku i to tamo svijetli a kod mene na k850 nikad nije zasvijetlilo... Cem to sluzi?
Mene zanima cemu sluzi onaj k**čić prozorčić iznad ekrana s lijeve strane - nasuprot kamere... Vidim da k770 ima istu spiku i to tamo svijetli a kod mene na k850 nikad nije zasvijetlilo... Cem to sluzi?
To ti je senzor za svjetlo, dakle ako si na nekom mjestu sa puno svjetla (recimo vani po sunčanom danu) onda će ti se povećat svjetlost ekrana, a ako si pak u nekoj mračnijoj prostoriji onda će se smanjiti, u svrhu uštede energije
Probaj kad si na nekom svjetlijem mjestu prekriti prstom taj senzor pa ćeš vidjet kako će se smanjit osvjetljenost ekrana![]()
Ma svaka cast prika, to je to... Zato i traje baterija bolesno dugo... Barem meni.. Ne znam kako ostalima slabo traje... Steta trebali su i neku ledicu crvenu ubacit...kad je prazan mob da blica, ko na k770... Tad ionako treba smanjit potrosnju na minimum... hehe...
Do sada nisam imao baš priliku zamjetit praznu bateriju na mobitelu, a ne da mi se čekat par dana da mi se isprazni sada, pa dal postoje neki indikatori posebni koji ukazuju da je prazna, poput crvene ledice il nečeg?
Bookmarks