= Citat = Izvorno postao Rainalkar Pregledaj post
Mob kupljen u Tele2 prije 2 dana, R1EA031, Central Euro. Preko SEUSa mi javlja da imam najnoviji soft. Vidim da ovdje još ljudi ima isti problem, je li se makar saznalo uzrok ovome?

Da, još jedna stvar, može li se namjestit da mob automatski u kutu napiše datum i vrijeme uzeća slike?
Ovaj firmware nije najnoviji....najnoviji bi bio R1FA035....kojeg su meni ugradili nedavno u servisu....
Inaće jedan mali savjet za sve one koji žele staviti ovaj novi firm a nemogu preko SEUS-a.....Svi vaši (SE) aparati podliježu pravu na garanciju od 2 godine, bez obzira dali su kupljeni u dućanu, kod operatera ili na crno....to pouzdano znam jer je moj mob već dva puta bio na srvisu sa garancijom ali iz dućana....ali moj frend koji je kupio mob na crno i imao dosta problema sa njime i prije toga sam stavljao firmware, mislim da 31-cu....nakon čega mu se mob stiltao i više nije radio.....odneo ga je u službeni servis isto kad i ja svoj....popravak i nadogradnju na 35-icu nije morao platiti nego mu je priznata garancija na osnovu podataka koji se nalaze u samom aparatu ispod baterije.....a osim toga čovjek na šalteru nam je objasnio za sve ovo o garanciji....
Tako da savjetujem svima koji nemogu preko SEUS-a update-at da ga daju na servis gdje će to sigurno napraviti i to na garanciju, jedino što se mora čekati par dana....

= Citat = Izvorno postao Rainalkar Pregledaj post
Nisam mislio da će to stavit u mob, ali valjda postoji za komp.

Inače, u Multimediji, da li se vama također ispisuju kockice umjesto čćžšđ? Ovo je možda jedina stvar koja me zbiljski živcira na mobitelu, može li se kako možda riješit?
Kod mene se na multimediji normalno vide slova čćžšđ.....ali ja prije nego prebacim pjesme sa kompa na mob, dam si malo truda i na svakoj pjesmi otvorim svojstva/sažetak.....zatim kliknem na naslov, kao što je prikazano na slici...Na tom mjestu najčešće nema napisano naziv pjesme pa je treba upisati, naravno, ako naziv pjesm sadrži koje od spomenutih slova onda tako i treba upisati, dakle kao na slici....
Od kada ja tako radim nemam problema sa slovima na multimediji......
Isti postupak je potreban i ako nekome umjesto uobičajenog naziva pjesme u multimediji pokazuje samo Track01, Track02....itd, nakon upisivanja naziva pjesme na mjesto koje sam zaokružio, umjesto Track bi se trebao vidjeti pravi naziv pjesme.....također nije naodmet u svojstvima pobrisati te nazive Track01 ili neke druge koji nemaju veze sa nazivom pjesme....a isto se nalaze na sažetku na ovim gornjim opcijama iznad označenog na slici....
Nadam se da sam nekome pomogao, barem kod mene to pali....

Ovo je primjer pjesme koja će se na multimediji mobitela vidjeti kao Track No04 umjesto uobičajenog naziva koji se vidi npr. na kompu....u tom slučaju dakle isti gore opisani postupak, brisanje Track-a i upisivanje naziva pjesme...