Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 876

Hybrid View

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TigarZg Pregledaj post
    Ali ne vjerujem da je tako i u servisu jer kao što sam već napisao, moj već više od tjedan dana u servisu nakon BROD-a a tamo su mi rekli da će mi staviti R1FA035 dakle isto kao i za čiste (nebrendirane)....sutra bi trebao biti gotov pa ćemo vidjeti....

Sniper....Tebi je jedino rješenje, kao što ti već rekoh servis kao štoje i moj frend isto napravio sa čistim, dakle morat će platiti i mislim da je ispod 200 kn (uskoro ću znati)....
    Nedavno si rekao da i ti imaš garanciju, ali nakon što sam pročitao tvoj zadnji post jasno mi je zašto izbjegavaš servis....Naravno tebi garancija više ne vrijedi jer si ga skidao sa vodafona i time izgubio garanciju, tako da je za tebe jedina opcija plačanje kad bi ga dao na servis...
    Po mome, mobitel koji toliko košta kao k850, a kupljen sa garancijom, nikad se privatno ne prčka po njemu jer garanciju izgubiš a može doći i do ozbiljnijih kvarova i možeš ga jebat onda (to se desilo i mom frendu)...
    Mene je i on nagovaraop da ga maknem sa vodafona ili da si ga sam update-am....ali nema šanse da bi ga dirao dok imam garanciju...
    Ja sam se jednostavno uputio prošli put u servis i tražo da mi stave noviji software na osnovu garancije i to su napravili, to što nije valjao...jbg...sad neka stavljaju nove skroz dok nebude uredu...A vodafon mi toliko ne smeta da ga nebi mogao isfurati do isteka garancije...
    Nope, vrijedi meni još garancija Zašto? Zato jer je mobitel kupljen kod jednog čovjeka koji prodaje mobitele i ima svoj servis, a ne u vipu I on mi ga je besplatno debrandirao, i naravno, vrijedi mi još garancija...

Ne znam, vidjet ću, zasad mi ga se ne da nosit u servis dok ne vidim šta ću uopće s tim mobom... SE me ovaj put jako razočarao...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    SE K850i / SE V600i
    Operater
    091 / 099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Nope, vrijedi meni još garancija Zašto? Zato jer je mobitel kupljen kod jednog čovjeka koji prodaje mobitele i ima svoj servis, a ne u vipu I on mi ga je besplatno debrandirao, i naravno, vrijedi mi još garancija...

Ne znam, vidjet ću, zasad mi ga se ne da nosit u servis dok ne vidim šta ću uopće s tim mobom... SE me ovaj put jako razočarao...
    Aha...to je onda druga stvar...

Nego, mene su danas ovi u servisu raspizdili do kraja....nije ni čudo što tvoj nije mogao primiti ovaj software....jer ove budale su mene danas nazvali i rekli da ni oni to nemogu napraviti u Zagrebu nego mobitel danas šalju u Split....nakon što je kod n jih bio 10-tak dana sad još moram čekati dok se ne vrati iz Splita, ali zašto bi to bilo sve....frajer mi kaže da donesem garanciju da je mogu faksirati u Split, a ja znam (a i frend je bio samnom i to potvrđuje) da sam im garanciju doneo i otišao samo sa potvrdom no oni i dalje tvrde da sam mob predao bez garancije.....očito su je izgubil. Morao sam dignuti frku pa su rekli da će je još potražiti i javiti mi i sad čekam....
    Fakat da čovjek poludi....

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SE K850 Vodafone

Pozdrav svima,

Kupio sam Sony Ericsson K850i u Vipu i brandiran mi je na Vodafone i koristi onaj početni software i firmware.Dao sam ga otključati na sve mreže i sada želim da maknem Vodafone i one njihove divlje ikone.Još uz to imam problema s kamerom jer mi je loša i mobitel se zna sam od sebe restartirati.

Može li kakva pomoć ili tutorial kako da mobitel debrandiram i stavim novi software i firmware,jer vidim da su ovdje svi zadovoljni novim softwareom i firmwareom ili da ga šaljem na servis.
    Samo želim da mi se makne glupi Vodafone i njegove ikone,te da se popravi kamera i da se ne resetira

Unaprijed svima hvala na pomoćo

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao icos11 Pregledaj post
    Pozdrav svima,

Kupio sam Sony Ericsson K850i u Vipu i brandiran mi je na Vodafone i koristi onaj početni software i firmware.Dao sam ga otključati na sve mreže i sada želim da maknem Vodafone i one njihove divlje ikone.Još uz to imam problema s kamerom jer mi je loša i mobitel se zna sam od sebe restartirati.

Može li kakva pomoć ili tutorial kako da mobitel debrandiram i stavim novi software i firmware,jer vidim da su ovdje svi zadovoljni novim softwareom i firmwareom ili da ga šaljem na servis.
    Samo želim da mi se makne glupi Vodafone i njegove ikone,te da se popravi kamera i da se ne resetira

Unaprijed svima hvala na pomoćo
    Ne možeš ništa sam Morat ćeš ga dat nekom da ti ga debrandira (to je oko 100kn), ali onda gubiš garanciju...

31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I vaša je onda preporuka da ga dam debrandirati ili da šljaka ovako.Inače još imam problema,u media playeru mi nema glazbe a imam na kartici 1gb glazbe i mogu samo da je slušam u datotekama??????

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao icos11 Pregledaj post
    I vaša je onda preporuka da ga dam debrandirati ili da šljaka ovako.Inače još imam problema,u media playeru mi nema glazbe a imam na kartici 1gb glazbe i mogu samo da je slušam u datotekama??????
    Ne znam, nisam ni sam pametan... Ako baš pitaš za preporuku, moja bi preporuka bila da ga se riješiš... Ili ga daj ovakvog na servis pa vidi šta će ti reć...

31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislite da ga se "riješim" prodajom ili debrandiranjem????

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson K850
    By DJ X2 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 682
    Posljednji post: 04-10-2011, 17:34
  2. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  3. Sony Ericsson w880i review
    By wildbabe in forum Sony Ericsson