Potvrđujem, update sam napravio i sve je nekako radilo par dana kako treba i kako ne treba. Znao mi je se na cistu miru restartat...
To je ovako bilo kad je krepucnio:
Ja se lijepo dopisujem, mms porukama (tele2 džabane) i sad sam morao otić van kuće nešto napravit, lijepo ostavim mobitel (ispravan) na stolu u dnevnom boravku. Ja se vratim za 5min, idem pogledat jel mi došla kakva poruka, kad sam ga uzeo u ruku ima sam šta i vidit... Neće ništa, samo tipkovnica svijetli i krug oko kamere. Probam ugasit, neće. Ja izvadim bateriju, upalim i opet isto, tako par puta pa sam odustao. pokušao sam napravit update preko seus, dobijem poruku da imam već zadnji softver ali ja sam pritisnuo "ipak nastavi", i neće, stoji na 0% par minuta i javi grešku. Otišao sam ne net, vidio da je MASVA imao isti problem, lijepo sam izvadio sim karticu otisao u servis i dao im ga. Sad sve radi bez problema.
Stavili su mi komplet novi softver.
U njemu je bila kartica microSD od 2GB...
Bude li opet ista tako, mjenjam ga definitivno.
![]()

) i sad sam morao otić van kuće nešto napravit, lijepo ostavim mobitel (ispravan) na stolu u dnevnom boravku. Ja se vratim za 5min, idem pogledat jel mi došla kakva poruka, kad sam ga uzeo u ruku ima sam šta i vidit... Neće ništa, samo tipkovnica svijetli i krug oko kamere. Probam ugasit, neće. Ja izvadim bateriju, upalim i opet isto, tako par puta pa sam odustao. pokušao sam napravit update preko seus, dobijem poruku da imam već zadnji softver ali ja sam pritisnuo "ipak nastavi", i neće, stoji na 0% par minuta i javi grešku. Otišao sam ne net, vidio da je MASVA imao isti problem, lijepo sam izvadio sim karticu otisao u servis i dao im ga. Sad sve radi bez problema.
Odgovori uz citat
Bookmarks