ja pak čekam da ga mogu prek service update,skinut novi firmware,vala bum dočekal...
kolko vam baterija izdrži?evo baš sam gledal kod mene max.9dana...
ja pak čekam da ga mogu prek service update,skinut novi firmware,vala bum dočekal...
kolko vam baterija izdrži?evo baš sam gledal kod mene max.9dana...
9 danaPa jesi ga ti uopće dignuo sa stola?
Meni traje 3-4 dana neke prosječne uporabe i zadovoljan sam s tim...
Što se tiče novog firmwarea,svugdje su najavljivali da izlazi sigurno do kraja 1.mjeseca,a evo danas je 31.1. i ništaNe znam što čekaju ovi iz SE-a,mislim da je već krajnje vrijeme za novi firmware...
koristil sam ga pisanje sms-a,tu i tam koji poziv uglavnom šparal sam ga,mislim da je posljedica toga zbog tog valda kaj sam bateriju formatiral kak spada![]()
![]()
inače mi je znal oko 6-7dana ajmo reč prosjek neki.A moral bi isprobat uz učestalije slikanje i snimanje videa pa da onda vidim
Najviše troši bateriju kod fotkanja sa qsenon blicom, pogotovo ako staviš redukciju crvenih očiju...
PREDATOR
Malo sam lijen tražit ali samo da pitam kao korisnik koji nije koristio niti jedan SE jos od T68i, dali se firmware može update-at kao i kod symbiana doma preko kabela?![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Hm, sto ti govori ova (sticky!) tema?
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407
Drugi put nemoj bit lijen trazit, jer stvarno nema smisla stalno svuda ponavljati isto.
Bookmarks