PREDATOR
Hvala predatore. K850 bi htio uzet najviše zbog kamere, jer ipak ne znam kad ću imati love za dobar digitalac, a tu sam pročitao da mu je kamera samo MALKOC bolja od K800, kak sad to??? onda bolje uzet K800 za 1000kn u oglasniku! Jako mi se sviđa što prima micro SD, jer ipak se one koriste u svim mogućim uređajima pa su maltene duplo jeftinije.![]()
To je optimizam svakog čovjeka koji posjeduje k850 i to je sasvim normalno.. pa ipak nije to telefon od 500 ili 1000 kn..
pogledaj čisto s logičkog aspekta;
-> SE izbaci toliko očekivan tel od strane korisnika, svi jedva čekaju da vide tih sjajnih 5MP
- dođe na tržište i ekipa ono razočarana žešće jer kaj su to napravili od kamere da je samo malo poboljšana u odnosu na prethodnika ili nimalo
- e sad, svi čekaju izlazak tog softa kao ozebli sunce jer im je ovo voda od kamere za toliko lovice
- dođe novi soft a ono mrvice od pobljšanja.. ekipi ništa jasno
Poanta ovog posta je da su oni iz SE-a mogli ili htjeli, stavili bi žešće drivere unutra i tako privukli gro ljudi a konkurencija poput primjerice N82 bi pušila..
A ovako, oni puše jer se kamere na N82 kod korisnika učinila boljom i svi su se počeli rješavati sony ericssona..
Nemoj me krivo shvatiti, daj Bože da griješim pa da s narednim softverima kamera bude fakat u stopu sa pravim digitalcima..ali za to je očito mala vjerojatnost, ili ista uopće ne postoji.. vrijeme će biti najbolji pokazatelj..)
Zadnji uredio wildbabe : 30-12-2007 u 22:03
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Meni je kamera na k850 ok, nisam razočaran s njome, sve ovisi što čovjek očekuje i ako se ne ispune očekivanja onda je razočaran. Što se tiče poboljšanja njih če sigurno biti, s vremenom. Sigurno se mogu napraviti bolji driveri za kameru ali trenutno ih nisu napravili. Sječam se nove verzije softa za k750 (ne mogu se sjetiti koja verzija), s njime su slike bile vidno bolje, ali taj softver je izašao oko pola godine nakon samog mobitela. Dakle za sve treba vremena, mogli su pričekati sa izlaskom moba da ga još malo poboljšaju (softverski) ali onda bi se drugi bunili jer mob kasni sa izlaskom.
Kao što sam rekao, meni je kamera ok, nisam razočaran, kamera je samo jedan dio mobitela, više od kamere me oduševio media player i to je po meni največi napredak u odnosu na prethodne k modele.
Uglavnom treba se još malo strpiti pa kad dođu nove verzije softvera i kamera drivera vidjeti da li če biti poboljšanja i kakva če biti.
PREDATOR
Bookmarks