Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 876

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.198
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.198, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 77,0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    @zvone, ne treba očekivati čuda od ovog updatea softa, brijem dok ekipa ne razbije zaštitu i uzme modanje camdrivera, da ne bu niš od toga.. tako je bilo sa k750/800-->
    U ovom updateu vjerovatno neće biti velikih poboljšanja kamere ali treba ga staviti pa čemo vidjeti koliko ja bolja. Na prvom softu kamera je imala oznaku 029, ovdje su driveri kamere poboljšani i oznaka je 034. Treba staviti taj novi update i u praksi vidjeti rezultat.
    PREDATOR

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    Galaxy A5 .6
    Operater
    Meteor / HT HR
    Godina
    42
    Bodovi
    10.055
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala predatore. K850 bi htio uzet najviše zbog kamere, jer ipak ne znam kad ću imati love za dobar digitalac, a tu sam pročitao da mu je kamera samo MALKOC bolja od K800, kak sad to??? onda bolje uzet K800 za 1000kn u oglasniku! Jako mi se sviđa što prima micro SD, jer ipak se one koriste u svim mogućim uređajima pa su maltene duplo jeftinije.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.198
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SE Hondaš Pregledaj post
    Hvala predatore. K850 bi htio uzet najviše zbog kamere, jer ipak ne znam kad ću imati love za dobar digitalac, a tu sam pročitao da mu je kamera samo MALKOC bolja od K800, kak sad to??? onda bolje uzet K800 za 1000kn u oglasniku! Jako mi se sviđa što prima micro SD, jer ipak se one koriste u svim mogućim uređajima pa su maltene duplo jeftinije.
    Kamera je sada nešto bolj nego na k800 ali kad dođu novi updatei i camera driveri vjerovatno će se ta kamera bolje iskoristiti i davati još bolje fotke. To što prima dvije vrste kartica je plus, ja sam od prije imao microSD o 1GB i odmah je ubacio unutra.
    PREDATOR

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    U ovom updateu vjerovatno neće biti velikih poboljšanja kamere ali treba ga staviti pa čemo vidjeti koliko ja bolja. Na prvom softu kamera je imala oznaku 029, ovdje su driveri kamere poboljšani i oznaka je 034. Treba staviti taj novi update i u praksi vidjeti rezultat.
    To je optimizam svakog čovjeka koji posjeduje k850 i to je sasvim normalno.. pa ipak nije to telefon od 500 ili 1000 kn..

pogledaj čisto s logičkog aspekta;

-> SE izbaci toliko očekivan tel od strane korisnika, svi jedva čekaju da vide tih sjajnih 5MP
    - dođe na tržište i ekipa ono razočarana žešće jer kaj su to napravili od kamere da je samo malo poboljšana u odnosu na prethodnika ili nimalo
    - e sad, svi čekaju izlazak tog softa kao ozebli sunce jer im je ovo voda od kamere za toliko lovice
    - dođe novi soft a ono mrvice od pobljšanja.. ekipi ništa jasno

Poanta ovog posta je da su oni iz SE-a mogli ili htjeli, stavili bi žešće drivere unutra i tako privukli gro ljudi a konkurencija poput primjerice N82 bi pušila..
    A ovako, oni puše jer se kamere na N82 kod korisnika učinila boljom i svi su se počeli rješavati sony ericssona..

Nemoj me krivo shvatiti, daj Bože da griješim pa da s narednim softverima kamera bude fakat u stopu sa pravim digitalcima..ali za to je očito mala vjerojatnost, ili ista uopće ne postoji.. vrijeme će biti najbolji pokazatelj.. )
    Zadnji uredio wildbabe : 30-12-2007 u 22:03
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.198
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je kamera na k850 ok, nisam razočaran s njome, sve ovisi što čovjek očekuje i ako se ne ispune očekivanja onda je razočaran. Što se tiče poboljšanja njih če sigurno biti, s vremenom. Sigurno se mogu napraviti bolji driveri za kameru ali trenutno ih nisu napravili. Sječam se nove verzije softa za k750 (ne mogu se sjetiti koja verzija), s njime su slike bile vidno bolje, ali taj softver je izašao oko pola godine nakon samog mobitela. Dakle za sve treba vremena, mogli su pričekati sa izlaskom moba da ga još malo poboljšaju (softverski) ali onda bi se drugi bunili jer mob kasni sa izlaskom.
    Kao što sam rekao, meni je kamera ok, nisam razočaran, kamera je samo jedan dio mobitela, više od kamere me oduševio media player i to je po meni največi napredak u odnosu na prethodne k modele.
    Uglavnom treba se još malo strpiti pa kad dođu nove verzije softvera i kamera drivera vidjeti da li če biti poboljšanja i kakva če biti.
    PREDATOR

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson K850
    By DJ X2 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 682
    Posljednji post: 04-10-2011, 17:34
  2. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  3. Sony Ericsson w880i review