Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 876

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.220, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    Danas sam ga držao malo i nije me se nešto dojmio ovaj telefon, em što je jako debeo + tipkovnica mi nije neka najbolja + vezano za fotke, upgreadani megapikseli u odnosu na k800 što me nije ni malo oduševilo..

Sve u svemu, ništa posebno već nabrzinu sklepan telefon da bude konkurencija nokiji i ostalim brandovima koji nije ispunio očekivanja obožavatelja.. ispravite me ako griješim..
    Ja sam zadovoljan mobitelom. Imao sam k800 godinu dana i mogu reči da je ovaj mobitel ipak korak naprijed u svakom pogledu. Fotke su ipak bolje, ne puno ali se ipak vidi razlika, usporedivao sam ih sa k800, video je osjetno bolji, što se tiče debljine tanji je od k800 5 mm ali izgleda deblji jer je krači od njega 3 mm, nema grbu na ledima, poklopac objektiva se automatski otvara, veči ekran od k800, tipke su mi bile malo čudne na početku ali sada sam se naviknuo na njih, navi pad je mislim bolje rješenje od joysticka, neče štekati što se znalo dogadati na k800. Jedina lošija stvar po meni je osjetljiva plastika na stražnjoj strani, trebat če ga dobro čuvati da se ne izgrebe ali imam kožnu futrolocu od k750 koja savršeno paše a uzeo sam i crystal case. Po svemu tome meni je k850 bolji od k800 ali to je samo moje mišljenje. Nekome se možda mob neče svidjeti i neće biti zadovoljan.
    PREDATOR

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Ja sam zadovoljan mobitelom. Imao sam k800 godinu dana i mogu reči da je ovaj mobitel ipak korak naprijed u svakom pogledu. Fotke su ipak bolje, ne puno ali se ipak vidi razlika, usporedivao sam ih sa k800, video je osjetno bolji, što se tiče debljine tanji je od k800 5 mm ali izgleda deblji jer je krači od njega 3 mm, nema grbu na ledima, poklopac objektiva se automatski otvara, veči ekran od k800, tipke su mi bile malo čudne na početku ali sada sam se naviknuo na njih, navi pad je mislim bolje rješenje od joysticka, neče štekati što se znalo dogadati na k800. Jedina lošija stvar po meni je osjetljiva plastika na stražnjoj strani, trebat če ga dobro čuvati da se ne izgrebe ali imam kožnu futrolocu od k750 koja savršeno paše a uzeo sam i crystal case. Po svemu tome meni je k850 bolji od k800 ali to je samo moje mišljenje. Nekome se možda mob neče svidjeti i neće biti zadovoljan.
    Stari, pa mora biti za nijansu bolji od pretodnika kad je njegov nasljednik... ne misliš?

Nedovoljno inovativnosti po meni u svakom slučaju i premalo mrvica za izgubljene pojedince koji traže put ka boljoj budućnosti i žive u čežnji za idealom....
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A čuj, neki su valjda očekivali čuda od ovog mobitela pa sada nisu zadovoljni. Po meni ima dovoljno inovativnosti (zaboravio sam spomenuti i touch screen tipke koje odlično rade uz lagani dodir prstom) da se osjeti odmak od k800 (kojeg sam imao godinu dana pa mogu to reči). E sada, nekome če to biti dovoljno i bit če zadovoljan napretkom a neko ko očekuje puno više neče biti zadovoljan.
    PREDATOR

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson K850
    By DJ X2 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 682
    Posljednji post: 04-10-2011, 17:34
  2. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  3. Sony Ericsson w880i review