= Citat = Izvorno postao TigarZg Pregledaj post
Ali ne vjerujem da je tako i u servisu jer kao što sam već napisao, moj već više od tjedan dana u servisu nakon BROD-a a tamo su mi rekli da će mi staviti R1FA035 dakle isto kao i za čiste (nebrendirane)....sutra bi trebao biti gotov pa ćemo vidjeti....

Sniper....Tebi je jedino rješenje, kao što ti već rekoh servis kao štoje i moj frend isto napravio sa čistim, dakle morat će platiti i mislim da je ispod 200 kn (uskoro ću znati)....
Nedavno si rekao da i ti imaš garanciju, ali nakon što sam pročitao tvoj zadnji post jasno mi je zašto izbjegavaš servis....Naravno tebi garancija više ne vrijedi jer si ga skidao sa vodafona i time izgubio garanciju, tako da je za tebe jedina opcija plačanje kad bi ga dao na servis...
Po mome, mobitel koji toliko košta kao k850, a kupljen sa garancijom, nikad se privatno ne prčka po njemu jer garanciju izgubiš a može doći i do ozbiljnijih kvarova i možeš ga jebat onda (to se desilo i mom frendu)...
Mene je i on nagovaraop da ga maknem sa vodafona ili da si ga sam update-am....ali nema šanse da bi ga dirao dok imam garanciju...
Ja sam se jednostavno uputio prošli put u servis i tražo da mi stave noviji software na osnovu garancije i to su napravili, to što nije valjao...jbg...sad neka stavljaju nove skroz dok nebude uredu...A vodafon mi toliko ne smeta da ga nebi mogao isfurati do isteka garancije...
Nope, vrijedi meni još garancija Zašto? Zato jer je mobitel kupljen kod jednog čovjeka koji prodaje mobitele i ima svoj servis, a ne u vipu I on mi ga je besplatno debrandirao, i naravno, vrijedi mi još garancija...

Ne znam, vidjet ću, zasad mi ga se ne da nosit u servis dok ne vidim šta ću uopće s tim mobom... SE me ovaj put jako razočarao...