Koji vi koristite za skidanje filmica sa youtuba i drugih takovih stranica ....hvalaaa
Koji vi koristite za skidanje filmica sa youtuba i drugih takovih stranica ....hvalaaa
Uvijek stisni <Yes>
jel imaš mozillu..mislim jel ju koristiš za surfanje ako da onda instaliraj ovaj program kao dodatak mozilli koji ce ti svaki put kad zabilježi video ponuditit download
★★★★★
youtube grabber
A KAJ SAD TI GLEDAS�
osobno ne koristim ni jedan program. ako imaš mozzilu možeš vadit iz cachea kao što sam napisao već u jednoj temi. ovak radiš samo dupli promet. da pogledaš video i onda da ga skineš.
C:\Documents and Settings\- ime korisnika -\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles - uđeš u jedini folder koji je tu i zatim u folde cache
u cacheu nađeš fileove koji imaju par MB i staviš ima samo *.flv ekstenziju da ih možeš gledat.
moraš uključit opciju da vidiš skrivene foldere i fileove
Youtube grabber u kombinaciji sa Alive YouTube Video Converter! Skine i convertira u bilo koji format za mobitele i slicno...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Po meni Total Video Converter...
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Save2pc light..
Meni je najbolji mozzilin dodatak.. downloadhelper.. na bilo koju stranicu odes s nekim videom on sam ucita taj video i pita te zelis li ga download-ovati.. tako da nista lakse...
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Bookmarks