Što učiniti kad NOD32 javlja da je njegova verzija "up to date" i da nije potrebno updejtanje, a znam da se mora updejtati, jer se nije od 2005. ?!
Što učiniti kad NOD32 javlja da je njegova verzija "up to date" i da nije potrebno updejtanje, a znam da se mora updejtati, jer se nije od 2005. ?!
a da skineš jednostavno najnoviju verziju s neta? ili kupiš nešto....
After all...
a da pljuneš 290 kuna za njega,I da nekoristiš creckanu verziju? NOD definitivno vrijedi tih para.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ja znam da kad ti istekne trial version, update nije moguć
jednostavno ga deinstaliras i ponovo instaliras sa crackom i trebalo bi raditi.
Najisplativije ga je definitivno uzet i to preko nekog studenta milsim da oni imaju cak 50% popusta i mirni ste cijelu godinu..
Instaliraj ponovno i radit ce...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Možda imaš onu verziju gdje ti je potrebno kod instalacije pomaknuti godinu na npr 2056 i onda radi normalno.![]()
instaliras trial sa fixom i aktiviras patch unutar instalacije i radi bez greske.ako i zasteka,jednostavno deinstaliras i ponovo instaliras.
Ili tako možeš ali ovaj moj je jednostavniji
a dali se spajas na poslu na net ili doma direktnom vezom?! jer u firmama znaju stavit zastitu sa takvim mogucnostima komunikacija, trebas samo odabrat onda protocol i radit ce, i utipkas ime servera i sve bi trealo bit 5...ako se spajas u firmi javi mi se preko PM!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ovo je već drugi put u mjesec dana da mi se ne želi updejtat i javlja poruku "server connection failure". prvi put sam riješio da sam ga reinstaliro, ali neda mi se svako malo to radit. zna netko neko rješenje?
To se i meni događalo, to se događa svima koliko cujem...
Nista, ja sam ga deinstalirao i skinuo negdje najnoviju verziju i sada radi odlicno..
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
zna se meni s vremena na vrijeme to dogodit i ništa par puta skini update jednom če uspjet
A KAJ SAD TI GLEDAS�
promjeni samo server s kojeg zelis update. ides na update - setup i tu izaberes neki server drugi
iPhone 5s 16 GB
probo sam sa svim serverima koji su ponuđeni i uvijek isto i vratio sam da odabere automatski i sad mi se odjednom sam updetao.
neznam, ali za sada je problem riješen.
ponovo ga instaliraj i pokusaj,a ako ne radi skini drugi i to je to.![]()
Nisam primjetio nikakve probleme u radu, a koristim NOD 2.51.20 i fix 2.1.
Može biti da koristiš stari fix..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nije. koristim novi. prvo mi se događalo na 2.7 pa sam se vratio na 2.5, ali sad je počeo skidat update i radi. neznam koji mu je da par dana ne želi i onda odjednom skine.
meni je dok sam koristio 2.7 radio svakodnevni update bez problema.vjerojatno je tu problem u fixu.
Bookmarks