Evo upravo odigrao malo... dosta sam zadovoljan
Igra je prelinearna, ali je jako zabavna. Grafika je odlicna. Sve u svemu dobar posao, al moglo je biti bolje![]()
Dakle...instalirao i sve to.. i dok ulazim pojavi mi se poruka:
Ipak stisnem play, ali se nakon nekog vremena kao sto i pise-crasha.
Odem na atijevu stranicu da skinem nove drivere (imam x1600 pro) ali ih tamo ne mogu naci ??
Zadnje drivere koje imam su oni koji su trebali za NFS: Carbon (6-10_xp-2k_dd_36790.exe - tako mi se zove taj zadnji).
Zna li tko kako rijesiti ovo, ili gdje da skinim najnovije drivere?
I da, instalirao sam novi patch za TS
EDIT:ah, dobro nasao ipak, bacimo se na review igre![]()
Zadnji uredio damgol : 08-11-2007 u 03:07
Evo upravo odigrao malo... dosta sam zadovoljan
Igra je prelinearna, ali je jako zabavna. Grafika je odlicna. Sve u svemu dobar posao, al moglo je biti bolje![]()
ajd reci u čem je bio problem i kako si ga riješio jer ja imam istu grafu ko ti pa ak mi bude bio isti takav problem...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
evo maloprije sam instalirao igru i baš mi je preeeeedobra. ali na kraju krajeva, to je samo klasična pucačina run&gun sa dodanom tom kako su ju neki nazvali četvrtom dimenzijom, upravljanjem vremenom. to upravljanje vremenom mi je baš prezakon, onak zaustaviš vrijeme dođeš do lika uzmeš m oružje upucaš ga u glavu par puta da umre i još ga udariš puškom i onda akd pokreneš vrijeme on odleti od udarca i umre. obožavam to radit. igra mi ima najljepšu grfaiku ikad, dobro ne baš ikad, ima i igara sa boljom, ali grafika je izvanredna. a najbolje od svega mi je onaj početni film kada vaš lik dolazi do odijela, a ono se onak otvori i vidiš unutrašnjost, kako ima prilagođen oblik ljudskom tijelu, onu kralježnicu i svjetla. baš mi je igra predobra. ima puno akcije, nije lagana, ima zagonetki(koje su lako rješive) i sve to zamotano u odličnu grafiku i zvuk.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
ma da...igra je puna bubrega
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Bookmarks