Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gledaj neznam za z3, ali pitaj njega on zna kaj je radio,neznam tocno.ja mislim da je moguce fleshat sa p2k easy toolom u blank modu, prvo repair i onda flesh.kad ga on prepozna da napravis repair, onda ga mozes fleshat,mjenjat bootloader ili ga stavit ak ga nema, s tim da moras stavit kompletni soft, najbolje neki original da ga ozivis. sorry ako grijesim.

ja sam napisao da se jako tesko moze sjebat mob softverski , ali nisam napisao i da se ne moze.

e da, kaj su v3x i z3 slicni, kaj imaju iste softvere???
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    gledaj neznam za z3, ali pitaj njega on zna kaj je radio,neznam tocno.ja mislim da je moguce fleshat sa p2k easy toolom u blank modu, prvo repair i onda flesh.kad ga on prepozna da napravis repair, onda ga mozes fleshat,mjenjat bootloader ili ga stavit ak ga nema, s tim da moras stavit kompletni soft, najbolje neki original da ga ozivis. sorry ako grijesim.

ja sam napisao da se jako tesko moze sjebat mob softverski , ali nisam napisao i da se ne moze.

e da, kaj su v3x i z3 slicni, kaj imaju iste softvere???
    je je... to što ti opisuješ stoji. Ali vjerovatno nisi bio u toj situaciji pa ti je neshvatljivo "Kako je moguće da se ne može popraviti ako postoji testpoint, i ako se da napraviti".

E sad, lijepo. PDS zona je sjebana. Bootloader imaš na mobu, i kad flashas sa patchanim flashom samo za TAJ bootloader, sve bude super. Sjetimo se da postoje različiti bootloaderi na svakom mobu. ja sam samo uzeo primjer v3x. tako i na Z3. pošto z3 ima jedan bootloader koji je najčešći (ne kažem da ih nema više), nema brige o zajebu. Dakle, ako se stavi patchani monster (uzimam primjer za v3x) za boot 0.6.8.1 na v3x, a gore imaš boot 0.6.8.3 primjerice, patchani monster sjebe prvo PDS zonu, zapiše krive adrese, cijelo adresiranje krivo zapiše na mob, sjebe bootloader, i ajmo uvjetno reći "zbuni testpoint". Dakle, kada se popravlja, testpoint jednostavno ne radi. ti ga pikneš, on se prebaci u blank. napraviš repair preko easy-a, kaže program da je uspješno napravljen i kad ga upališ, komp ti mob prepoznaje u blank modu. i tako stalno. jednostavno ne ide iz blank moda. I nakon toga, ponovno popravljanje PDS zone, bootloadera i empty board pizdarije koju si tim postupkom napravio možeš jedino napraviti preko smart-clipa, ultima box-a ili MSS box-a. mislim da i ultima light ima tu mogućnost i još neki box-evi, ali sad nisam siguran i neda mi se kopati i provjeravati.

Dakle, DA! Mobitel se može toliko softverski ubiti da ga ne možeš kući popraviti BEZ BOX-a, ali sa box-om ide.

Da, Z3 je sasvim drugačija platforma od v3x. Z3 je LTE2, a v3x Rainbow POG. No to nikakve veze nema jer i u jednom i u drugom imaš flash prostor koji mora sadržavati dobre adrese, kojem mora PDS biti ispravan i koji na kraju mora imati bootloader. To troje sjebi, i sjebat ćeš sebe ako nemaš box.

P2k easy poznajem u dušu. Jedno 30 modela motorola sam na njemu testirao. Na E1000 sam uspio kritičnu grešku bootloadera 0x1DE popraviti i našao sam čak način i kako ga dekodirati preko tog programa. Izvrtio sam toliko unlocka i repaira da ni sam ne znam koliko. I kad kažem da se preko njega v3x nije mogla spasiti, onda je sve jasno. Volio bi da se Inovator izjasni i da potvrdi ove moje riječi, jer on također dobro zna da se mob može softverski ubiti ako nemaš box. ako imaš box, e onda je već malo teže.

Jasnije?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. w300 modding
    By Crash Overload in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 16-12-2007, 20:35
  2. v3 modding
    By leoo in forum Motorola
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 15-12-2007, 00:19
  3. W850i modding?