Ovaj v640i stvarno player lijepo izgleda i ovak za seljake što baš nisu walkman freakovi već se ono mjuza i radio sluša onak usput dakle ne heavyduty stvar je ludilo ko neki mišung svega što sony nudi. Dobiješ telefon, walkman, solidnu kameru za zeku (dobro nema autofokus i flash ali s 2 mp i tak nebi bila nešto ozbiljna), filmić od pol čuke izgleda stvarno dobro čak sam ga i na telki zavrtio, 2" display sasvim ok za odgledat film, čitaš knjige u javi i prima 4 gb kartice dakle opere svaki mp4 player u rangu do 800-1000 kn i još dobiš fotić kameru i telefon, oduševljen sam, a da ne velim da softwer u usporedbi s nekim mp4 kinezom ili canyonom od 2 gb za 800 kn izgleda svemirski, a sve za 501 kn.

Oduljio sam i skrenuo s teme ispričavam se no oduševljen sam nisam pojma imao da dumy phone sve to može i otkrio sam ameriku (smartphone mi je bio uvijek preskup za ono što meni treba).
Uglavnom sony ubi mp4 playere jednim hicem.

I kad bi krenuli u ovom smjeru dalje to je to, ista stvar samo s boljom kamerom većim displayem i malo pametnijim softwareom za office dokumente malo piskaranja i više ne trebaš.
Ova podjela walkman cybershot mislim da nemože hodati dalje hoću imati sve u jednom i hodati okolo samo s jednom spravicom. Evo ja sam na karticu puknuo i ceedo (i mojopack je interesantan), pogledajte krasan komad softa, uglavnom u stick modu zakačite se na mašinu digne vam se ceedo koji ima vaše dokumente mail račune i sve portable programe koje koristite i koji vam trebaju, praktički sve vaše je uvijek svuda s vama i svi vaši mailovi i dokumenti su uvijek na jednom mjestu, nema više sinkronizacije samo tu i tamo napravite backup. I posao i faks i fuš sve mi je na mobu i mjuza i pokoji film sad mi je žao da se nisam iskeširao za p1 no onda nebi bilo ovak slatko reče škot.

Pardon još jednom