Da li netko na tom mobitelu vidi filmove s m. youtube.com (mobile youtube)
Da li netko na tom mobitelu vidi filmove s m. youtube.com (mobile youtube)
Nesto sam vec citao na drugim forumima...
Navodno se mozes spojiti na m.youtube.com samo kad si na 3g mrezi, a da preko wlana ne radi...
Nisam isprobao... PRESKUPO mi je...
Link
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
necu niti isprobavati preko GPRS-a...preskup je to sport.
Kako cu gledat You Tube na W960i
Imas dvije opcije...
- http://m.youtube.com/
- Coreplayer 1.2.4 ili 1.2.5 (nema jos free verzije)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
a ima li free veryija za 1.2.4bili mi mogao dati tocan link, na ovom forumu ga nema...mobile youtube mi ne radi.
Nema jos ni jedne ni druge verzije free...
Kako to mislis da ti ne radi m.youtube.com ? Preko 3G radi bez problema, a preko WiFi-a moras namjestiti router...
Philip B. Crosby
A sto treba namjesti na routeru bi li mi mogao tocno objasniti potankosti. Hvala
To ovisi o routeru...
Mogu te voditi kroz namjestanje ZyXEL-a, na drugima ti je slican princip...
- Udjes u router (upises sifru, itd...)
- Odi na "Network" -> "NAT"
- Pritisni na tab "Port Forwarding"
- Pod "Service Name" postavis na "User define"
- Sada upisujes redom:
Service Name: mobile youtube (ili kako vec zelis da se zove)
Start Port: 7000
End Port : 7002
Server IP Address: 192.168.*.* (tu upises IP adresu dodjeljenu tvom mobitelu)- I to je to... Isprobas na mobitelu...
Philip B. Crosby
Te su postavke za router kada zelis gledati mobile youtube, ne za obican youtube... On je u *.3gp formatu, a obican je u *.flv (Flash) formatu koji SE ne podrzava. Osim preko Coreplayera koji ima taj codec...
Meni bez tih postavki nije radilo, ali sa njima mi radi bez problema...
Philip B. Crosby
Meni mobile youtube ne radi ni preko 3g. Streama do kraja i onda u vrhu napise "video n/a".
Cekaj, mi pricamo o m.youtube.com ili o www.youtube.com?
Nikome na UIQ3 (jos) ne radi ovaj obican Youtube, imas mobile Youtube koji radi preko 3G i preko WLAN-a uz podesene postavke u routeru (opisano u 9. postu).
--- Isprike za ovo gore, sad sam tek procitao da sam te to vec pitao...
Evo, sad sam isprobao i radi sve kako treba, bez ikakvih problema...
Probaj si direktni link ubaciti u media player:
(pristupi forumu sa Web browserom i kopiraj link da ga ne prepisujes bezveze)Code:rtsp://ehug.rtsp-youtube.l.google.com/CkELENy73wIaOAlE0yg2wN9HwxMYESARFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSBXdhdGNoWglDbGlja0xpbmtg8PW5r8T2i-YfDA==/0/0/0/video.3gp
To je ovaj filmic, da sad ne razbijate glavu...
Da li ti tako javlja gresku?
Zadnji uredio n00b : 23-09-2008 u 23:14
Philip B. Crosby
Probao sam i neradi(koristio sam 3g). Video se streama do kraja ali onda mi se umjesto videa pokaze nekakva nota, a u vrhu pise video n/a... I nemogu pokrenut video.
Ne razumijem kako je to moguce... Koji firmware imas?
Sto se desi kad pustis neki *.3gp filmic? Da li ti istu gresku javlja?
Neznam da li si na Vip-u, ako jesi, probaj si pogledati RTL preko Vodafone live portala. Ako je ista graska onda ti nesto zeza sa streamingom. Mozda bi SEUS pomogao...
Philip B. Crosby
Imam najnoviji firmware
na p990i radi mobile youtube, sasvim dobro.....i to sam slucajno skuzio, al eto--...meni radi...spajao sam se gprsom samo skupo m.... mu
pozdrav
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
p990 radi normalno na wlan-u (opera mini)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Na w960 također radi preko WLAN-a bez problema..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks