Jel ko zna kad će izjavit cijene i do kada je ovako besplatno (u oba operatera)??![]()
![]()
Jel ko zna kad će izjavit cijene i do kada je ovako besplatno (u oba operatera)??![]()
![]()
a do kraja godine....pa ćemo vidjeti
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Na 098 je besplatno do kraja 2002 , a za 091 neznam. Mene isto zanimaju cijene.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
oba dvije mreže imaju besplatno slanje do kraja godine.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
...he, he, he...
A sad mi recite pošto MMS koristi GPRS za prijenos na koji ce nacin ce ih naplacivati; po GPRS tarifi (po prenesenim podatcima) ili nešto kao SMS znaci fiksna cijena po jednom MMS-u...
Ajmo trust mozgova!![]()
Vjerovatno isto za svaki mms. Gprsom si možeš sendat slike na mail ako imaš SE sa kamerom, neznam kako je kod drugih mobitela.
Cijene će biti fixne za svaki MMS (neovisno o veličini u kB) jer im je to najisplativiji način naplate.
I nadam se da će koštati makar 25% manje od usluge SMS style i VIP.funsms.
A vaša mišljenja?
Nema šanse da bude jeftinije od SMS-a!! Bit će sigurno kunu i po'
Ma mislio sam na ove usluge za slanje logotipa i melodija na mobilni.(HT 4,70 kn,a VIPnet 6,1 kn).
Funsms će pojeftiniti a MMS će biti oko 5 kn.... moja pretpostavka
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
pričalo se kako će cijena biti nekih 4 kune što je recimo dosta. ja bi se složio s cijenom od 2kn!a cijene u ostatku europe su katastrofa,negdje je čak i 12kn!hrvatska je kao jedna od jeftinijih!a dmi, cijena će vjerojatno bit fixna što po meni nije baš fer.
Poslije duuugog razmišljanja i sam zaključih da će cijena sigurno biti fiksna jer ako uzmemo u obzir da npr na SE T68i ograničenje jedne MMS poruke je postavljeno na 50 kb (ispravite me ako sam u zabludi) i zamislimo da sve MMS poruke budu full (što je nemoguće) u pretplatni model npr. Megasurf na Cronetu (95,16 kn pretplata) stane cca. 200 MMS poruka (10 Mb) što bi iznosilo cca. 43 lipe po poruci!!!
Sad zamislite MMS po 43 lipe nema šanse bit će one oko 2 kune i to fiksno...![]()
Znači treba ih iskorištavati do nove godine, kada će najvjerovatnije MMS "umrijeti" zbog svoje prevelike cijene!!
A pazi ovo tu kod mene je 40 centi . . . oko 1.90 kn . . . ali to je po poslanoj i po promljenoj MMS poruci . . . koji biseri
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dmi kak ti se da sve to računat?al opet,u pravu si.i ico je u pravu,mms će kod nas umrijet kad se počne naplačivat!a što se tiče plejera,ne uvlači kanadu u ovo!![]()
cijena će biti nešto ispod 4 HRKe što je stvarno prviše. Nažalost nema toliko MMS korisnika VIP ih bilježi nešto sitno preko 1000 a Cronet vjerujem još manje jer nema nikakvog sadržaja i slanje poruke im je prekomplicirano a i nesigurno jer neke poruke znaju kasniti po jedan dan...pa zamisllite onda Nokijinu obsevation kameru na djelu kada vam netko provaljuje u stan ona vam pošalje sliku i alarm a vi to primite kad je lopov na Balearima![]()
dobar grah daleko se čuje
provalnik u nase stanove moze zavrsiti splijenom najdalje u krapinskim toplicama
a valjda ce i operateri shvatit da ak nabiju cjene,da tek onda nece imat nikakve koristi,jer im mms niko nece koristit!!nadam se cjeni do 2kn!!
Ma ja ga neću koristiti ako bude iznad kunu i po' il dvije!! Čovječe mislim da to nema nikakve svrhe bacat takvu lovu na to, nego najbolje ostati na nama već odavno poznatom SMS-u....
Tako je . . . zivio sms . . .. .![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Slike ćemo sendat GPRS-om, a za melodije smo puške
Za 22 dana će nam doći odg. i na ova pitanja,nadam se povoljan.
Vidiš, vidiš ak' bude skupo svi kupimo dlanovnike (stjupidne li riječi) i pravac GPRS...![]()
Bookmarks