Gdje se moze nabaviti (osim Crazy shop-a) dodatna oprema? Tj postoji li jos koja tvrtka koja se bavi prodajom opreme za MDA Vario?
Hvala!
Gdje se moze nabaviti (osim Crazy shop-a) dodatna oprema? Tj postoji li jos koja tvrtka koja se bavi prodajom opreme za MDA Vario?
Hvala!
Moras definirat koju opremu bi htio......
Punjaci - na svakom cosku
Torbice - gdje god se okrenes
Stalak za auto - PRIMO.HR - Brodit stalci
Data kabal - USB na svakom cosku
BT GPS - svatko tko ima reklamu za elektroniku moze nabaviti ako vec nema u prodaji
Karte za GPS - ovaj forum
Programi - ovaj forum
......
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Imaju u T-mobileu na cjeniku torbice,olovke i punjace..
takodjer Movens, a.k.a. HTC Hrvatska
Prvenstveno drzac mobitela u autu i oklop mi trenutno treba.
Upravo sam narucio stalak za svoj Touch i dolazi pocetkom drugog tjedna.
Posalji im mail da ti jave stanje i ako nema da ga naruce.
Usput ja imam stalak u autu (vodoravni) i pre zadovoljan sam.
takav je moj, a imas i ove varijante:
www.primo.hr
info@primo.hr
Za oklop (valjda kuciste) osim orginala, za koji ne pitaj cijenu, tesko da ces na nasim prostorima ista pribaviti.
Puno hvala na svemu.
Raspitat cu se pa cu naruciti, samo me zanima dali je to vjetrobransko ili... jer vidim da se montira nekako drukcije, a ja vozim razne aute pa...
I da pitanje je razlike u cijeni izmedju HTC- HR i Primo trgovine. S obzirom da oboje imaju to u ponudi.
A za oklop sam mislio ono tipa kao u Crazy shopu metalan ili plastika (prozirna).
Za oklop ne znam stvarno jer osobno ne volim navlake ni na cemu
Ja imam drzac montiran u autu (fiksno) na vozacevim vratima.
Ovaj stalak ima mogucnost samo fiksne montaze ali ima zglob koji se moze podesiti u vise kuteva.
Druga varijanta je taj stalak montirati na ruku sa drzacem za staklo da ga mozes seliti iz auta u auto - ima ih za kupiti za par kuna u Molydonu (Sesvete) na rasprodaji.
Razliku izmedu Primo i HTC ponude ne znam jer kod Movens-a nisam kupovao, ali Brodit.se stalci su odlicni i oni su ozbiljan proizvodac.
BRODIT
Bookmarks