ooooo nerede..potpisujem neki tvoj post valjda po prvi puta![]()
ma ja bi bas u inat murji i njima tuko jednog po jednog. Covjek ima zapisnik vjerojatno od murje. Zna se s kime je razgovarao u murji a droti imaju cistu situaciju.
Zasto pustit kretene koji rade sranja dalje. Malo izrazbijat zube i skinut ga u gace i odfurat jedno 10ak kilometara od Zagreba pa nek ide u *****.
Maltretirat ih do iznemoglosti. pa da vide malo kak je to.
dobar grah daleko se čuje
ooooo nerede..potpisujem neki tvoj post valjda po prvi puta![]()
ma sve je to 5 al ja ne kuzim opet jednu stvar,
@ El Nino
kak si uopce mogao pustiti curu samu van iz auta u 3 ujutro pa makar i jedan covjek bio tamo kada si ti s njom vani... i ostati sjediti u autu dok ona i frendica naručuju klopu... to je izazivanje vraga...
ja curu nikad nebi samu pustio da ceka u 3 ujutro klopu a ja da sjedim u autu...
Bez uvrede naravno samo velim svoje mišljenje...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ma nije po noci bitno koliki je razmak... svasta se dogodi sto ti je valjda i jasno..
nisam nista lose mislio reci sam kaj se sranje desilo bas radi toga.. manja je vjerojatnost bila da se to desi da si ti stajao u redu...
uglavnom frende ja bi ih isao traziti... nebi pustio tako
Brijem da ćemo i ići večeras, a ako nađemo nekog od njih...
Bom Chicka WahWah
ak bu frke zovi he-he...
Treba ih sve ukokat,zna marin sta sam ja dozivio prosli tjedan....uglavnom ti likovi su face samo kad ih je vise...
nazalost znam.Nego jesi ti siguran za godine tih likova?
Zakaj pitaš?
Gle, možda su koju godinu mlađi od toga, ali više od 18-19 godina nisu imali, nema šanse...
Bom Chicka WahWah
Da sam ja tu bio sigurno bi kojeg bubnuo s autom pa da vidimo ko koga je**! Trebas ih jednog pojednog nalazit i dobro isprepadat,namlatit i osramotit,da mu nikad vise u zivotu ne padne na pamet zajebavat okolo. To su ti inace takve pickice da nece ni po dvojica od straha negdje setat,nego ih se skupi stampedo pa jedu g**** coporativno... Enivej,skupi ekipu i rijesi kako znas,jer ce te polizia vozat,a nece nista napravit!
zato kaj znam mladju ekipu 15-16 ovak iz vidjenja
ma jedno po jednog..pa ga preispitajte vas 5-6 ukratko! nemozes drukcije sa takvim likovima..
iiii??? čekamo izvještaj
uu netko se nabrijo
gledaj triple X ma novoj , hehe
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Nismo večeras našli ništa, ali nismo se baš ni potrudili, jer smo imali drugi dogovor...
Najpametnije je da se tamo pojavimo sljedeću subotu, u to doba noći, pa ćemo vidjeti...možda i nisu iz tog kvarta, pošto sa Črnomerca vozi dosta budeva za okolna mjesta, tak da ono...
Ja se samo toplo nadam da ćemo sresti bar nekoga od njih...
Bom Chicka WahWah
e i za svaki slucaj ponesite par boca raznoraznih (zapaljivih) sprejeva i par upaljaca![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bookmarks