Filmovi
eto materijala pa skidaj...ima preko 400 filmova...uzivaj...
btw, kvaliteta je odlicna i zvuk...a i cesto imas titlove radene bas za njegove ripove...![]()
Ovaj mjesec sam uzeo flat i već mi pomalo nestaje materijala za skidanje.Molio bih vas da mi preporučite neke igre filmove i muziku. Muzika može sve osim narodnjaka,žanr filma i igre nebitan ali da su filmovi novijeg datuma recimo 2000 pa nadalje. Naravno ako je dobar film nema veze ako je stariji, Sve skidam preko torrenta.
Unaprijed hvala
Filmovi
eto materijala pa skidaj...ima preko 400 filmova...uzivaj...
btw, kvaliteta je odlicna i zvuk...a i cesto imas titlove radene bas za njegove ripove...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
i to je super ali ja sam mislio da mi iz svog iskustva preporučite neki dobar film ili igru ali i ovdje mogu nešto naći svejedno hvala
hrabro srce,sad je bilo na tv-fenomenalan film,skini si one japanske bolesne hororce..pa da vidis..
![]()
a tesko je preporuciti jer to sve stvar individue...uglavnom, kod svakog imas i link za opis i to, pa pogledas kaj ti se svida i to skines...tako sam ja i skinula sam vec pola i svaka cast na njemuhehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
kako sam ljubomoran na vas ljude s flatom..uf..![]()
![]()
Bookmarks