[QUOTE
Daj malo objasni...[/QUOTE]

Ma jos kada sam ga kupio primetio sam da u onom servisnom meniju telefon pod Total Call time registrira nereazlizirane pozive. Znas,neko ti zvoni 10 sec. ti ne odgovaras a ovaj nabije sve to kao total. Sto je cudnije i samo jedno jedanput da zazvoni ova registria kao +5 sec. Pa vec nakon nekoliko dana ovaj je nabio 5 sati kao total. Ovo me je jako zacudilo posto do sada nijedan SE koji sam imao nije radio ovo. Nista strasno,kontaktirao sam ovlasteni servis oni su potvrdili da je greska u softwareu,poslao sam i u garanciji je pisalo da su uradili "nadogradnju"

Problem se privremeno izgubio pa se opet vratio. Mada nije problem
U meniju telefona vreme se registrira sasvim normlno.

Ono sto me brine je ova pojava sa gasenjem telefona sto je po meni najstrasnije nesto sto se moze dogoditi kod gresaka nekog telefona. Ipak primarni cilj mobitela je javlanje

Nije mi jasan onaj dio gde si napisao "da je poznata stvar" to sa updateom preko SE suitea? Oni ce traziti izgovor zbog ovoga ili ne? (u smislu da nece priznati garanciju?)

Inace ne mislim flashati telefon u dogledno vreme. Bar meni ne trebaju nove funkcije ..i dosad nisam primetio bugovito ponasanje telefona osim ono sa registracijom vremena.
pozdrav