+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1231

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    K610i -> W660i
    Operater
    TELE2,VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mstaglicic

Bolje nemoj forsirati crossflash-ing u K810,jer jako puno ljudi ima velikih problema,pa i sj.... GDFS-ova do te mjere da jedino sa Setool-box-om mogu vratiti mob u život.Uopće nevidim razlog za to(imaš odličan mob), a plusevi su zanemarivi u odnosu na to kaj možeš izgubiti (u tom slučaju ti je jeftinije pljunuti tih 10 Eura i spustiti CID na 52 i unlock-ati trajno,nego sje.... nositi na servis), jer s CID52 možeš kaj god želiš

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    T-Mobile Mrak Tarifa
    Godina
    31
    Bodovi
    11.145
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.145, Nivo: 25
    Bodovi: 11.145, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ares Pregledaj post
    @mstaglicic

Bolje nemoj forsirati crossflash-ing u K810,jer jako puno ljudi ima velikih problema,pa i sj.... GDFS-ova do te mjere da jedino sa Setool-box-om mogu vratiti mob u život.Uopće nevidim razlog za to(imaš odličan mob), a plusevi su zanemarivi u odnosu na to kaj možeš izgubiti (u tom slučaju ti je jeftinije pljunuti tih 10 Eura i spustiti CID na 52 i unlock-ati trajno,nego sje.... nositi na servis), jer s CID52 možeš kaj god želiš
    OK.Ali bi ga htio flashati u k810 zvog demo videa (mislim glup je razlog ali samo zbog toga).
    Ako mi netko može dati fileove od k810 iz tpa/system/settings jer se u njemu nalazi demo video od mobitela-u ovom slučaju od k810.
    Prebacio sam video od k810 u taj folder i izbrisao stari video ali mi kad želim pokrenuti demo prikaz neželi otvoriti a u mojim datotekama još imam stari k800 demo video i otvara mi ga.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove