moze li se staviti soft od k810 na k800? naime hw su isti.
moze li se staviti soft od k810 na k800? naime hw su isti.
pozdrav društvo
tutorial je zakon, radio sam flash na k810 sa ponudenim R8BA024 CID52, prvenstveno radi jezika, orginalan softver je bio njemacki t mobile
e sad jedno pitanje
nakon flashanja sve je super i sve za pet, ali pokazivac jacine signala se promjenio tj, nije se promjenio nego je na ono standardno dodan gornji dio, tako da sad izgleda kao pravokutnik, probao sam mjenjati 3g/gsm i samo gsm u postavkama i ne pomaze, probao sam mjenjati i pozadine ali ni to ne pomaze
eto ako netko zna kako ovaj problem rijesiti bio bi zahvalan, jer stvarno "bode" oci, a vidim kako jos nitko nije pisao o ovome pa ono ocito nije do ponudene nadogradnje tj do R8BA024 CID52
tako je i meni na k800 sa R8BA024, ali se sad ne sjecam jel mi bilo prije- valjda nije, ali ne kuzim kaj ti to smeta
mozda to mozes maknut preko mijenjanja onih sistemskih ikona, ali nisam siguran jel se to moze promijneit na k800/810- na nekom forumu sam vidio da je tip promijen i ikonu za foldere u datotekama, ali mu je nest stekalo
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ok hvala na odgovoru vec sam mislio da sam jedini s tim "problemcicem"
ma ne smeta sve ok, samo pitao sam jer ako sam dobro vidio milanche91
je postao neke slike i vidim kako mu je taj pokazivac signala ok a isto ima k800/k810
pozz
Bookmarks