Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koje mobovi su jos u izboru ili su samo ova dva? ako su ova dva onda definitivno n76 zbog softvarea....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odgovor

Symbian mi nije nikakva prednost jer ona nikad neće instalirati ikakve 3rd party aplikacije. Njoj je dovoljan MP3 player i kakva takva kamera, izbor je pao na ovo jer mora biti neki baš po meni "ženski mobitel", a priušio bih joj nešto bolje jer imam mogućnost to besplatno, zaslužila je a s njezin mobitel nakon 5 g. izgleda isto kao da je danas izašao iz kutije.

Ona to pazi i mazi i symbian joj stvarno nije potreban.

O kojim manama govorimo u softweru LG-a?

Može i još neki prijedolog za neki drugi mobitel, ali kako kažem instaliranje nekih aplikacija i ostalo što je prednost Symbiana nikad neće biti potrebno. A i vidim koliko te nove Nokie imaju lošu kvalitetu kučišta, meni se na N95 za tjedan dana raspao slider (kupljena mobis). A specijalo ljudi imaju problema s N76 i njezinim kučištima.

Ma kad mi je poklonila Asus P535 za rođendan pa ja sad moram vratiti

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kreso167 Pregledaj post
    Symbian mi nije nikakva prednost jer ona nikad neće instalirati ikakve 3rd party aplikacije. Njoj je dovoljan MP3 player i kakva takva kamera, izbor je pao na ovo jer mora biti neki baš po meni "ženski mobitel", a priušio bih joj nešto bolje jer imam mogućnost to besplatno, zaslužila je a s njezin mobitel nakon 5 g. izgleda isto kao da je danas izašao iz kutije.

Ona to pazi i mazi i symbian joj stvarno nije potreban.

O kojim manama govorimo u softweru LG-a?

Može i još neki prijedolog za neki drugi mobitel, ali kako kažem instaliranje nekih aplikacija i ostalo što je prednost Symbiana nikad neće biti potrebno. A i vidim koliko te nove Nokie imaju lošu kvalitetu kučišta, meni se na N95 za tjedan dana raspao slider (kupljena mobis). A specijalo ljudi imaju problema s N76 i njezinim kučištima.

Ma kad mi je poklonila Asus P535 za rođendan pa ja sad moram vratiti
    Koji su sve mobovi u izboru jos? Meni pada na pamet jedino d900i koji bi mogo biti po njezinom izboru....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Koji su sve mobovi u izboru jos? Meni pada na pamet jedino d900i koji bi mogo biti po njezinom izboru....
    Evo kupio Pradu prije 5 minuta. Mislio si kak je u ružnoj kutiji, a ono iznutra je ok. Sad pitanje, jel postoji mogućnost software updejtanja na Pradi ?

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove