razmisljala sam o tome da uzmem neki stari ormar...nasao bi se vec...ali bi onda opet sve morala maknuti osim ostaviti zadnju stranicu...a buduci je na straznjoj stranici iverica, a cincile ne smiju to grickati i to bih morala zamjeniti...jer, ako samo stavim nova vrata, nemam kamo staviti pojilicu, hranilicu, posudu za sijeno i slicno...a i sve ostaje zatvoreno osim vratiju...a njima treba zraka, pogotovo po ljeti kad je full vruce i kad im treba da cirkulira zrak, jer ako temp bude iznad 25° moze se dogoditi da cincila ugine

planirala sam napraviti kavez velicine 160x100x60...i onda nabaviti jos jednu cincilicu...

zna li netko dal ima sve to na jednom mjestu???da ne moram primjerice u pevecu kupovati mrezu, u bauhausu pante, kotacice i slicno, a drvo u gramatu...nego da sve bude na jednom mjestu, a koliko toliko jeftino??

imao si zmije????jao, blago tebi...ja sam full dugo htjela imati zmije, gustere ili pauke, ali sam odustala jer ne znam kako bih ih hranila...crvi mi se gade, misevi mi se gade, zohari mi se gade...pa ono a tako bi voljela da mi se nesto takvo "ogavno" penje po rukicama, ako se uuopce zele dirati...

uglavnom, onako kako sam si ja zamislila, kavez bi trebao izgledati kao volijera (ako se tako zove) za ptice...onak s onim krovom gore

ali BD, dao si mi ideju, svakako...pogledat cu gore na tavanu dal ima neki stari ormar, veliki, pa da mi barem posluzi kao okvir...da bar na tome ustedim trebalo bi mi oko 4m zice...a mislim da je zica oko 50kn metar, dakle 200kn...sto mi se ne cini tako puno...

samo, zna li itko, cime da rezem zicu a da ona ne bude onako ostra na rubovima, da cinc slucajno ne zapne na nju i ozlijedi se...??