Ja imam D900 već 1 god, i one priče da je osjetljiv možeš okačiti mačku o rep. Padao mi je milju puta vuče se po džepovima, autu i nijedna se ogrebotina ne vidi jer mu je kučište kao gumirano straga.. Jedino mu se gornji rubovi malo ogulili..
S mobitelom sam prezadovoljan, ALI K800 ima puno bolju kameru, samo što su slike s d900 odlične na kompu, a na mobu ne skužiš... Baterija traje ne previse, ali to je boljka svih Samsunga. Softverski loš je relativan pojam. Jer je bitno što voliš i želiš i što je najjednostavnije. Nikada nebi kupio sony ericsson baš zbog softvera jer ga nevolim. Meni je Samsung softver najjednostavniji i najlakši i ima najzanimljiviju funkciju sigurnosti, što znači da možeš apsolutno sve zaključati na šifru (od slika do poruka, muzike i videa). Moj d900 nije "i" ima preglednik office dokumenata, tako da ne znam zašto piše da nema... Aone priče da display puca to je sve rekla kazala jer ja osobno znam puno ljudi s d900 kojima nije pukao... niti neće dok ne sjednes na njega ili ti padne stvarno opako, ali tako puca svakom mobu display..

Uglavnom ja imam d900 pa sam ti o njemu mogao iscrpnije napisati. Ako ti je bitna baterija uzmi sony ericsson, a ako koliko je lagan i tanak uzmi d900. U svakom slučaju LG bih ja izbacio jer sam imao onaj prvi Chocolate (KG800) i prodao ga nakon 3 tjedna.. nikako mi nije sjeo ničime mi se nije svidio osim dizajnom, tako da pretpostavljam da je ista stvar i sa LG Shineom..

Nadam se da sam bar malo pomogao...