Za pocetak pregledaj ostale teme o patchanju i moddanju, buduci da je postupak manje-vise isti za sve modele, te je vec vise puta detaljno objasnen. Stvarno nema smisla sve opet ponavljati.
vidim da ti je prvi post ali prije nego sto postas drugi put pregledaj forum ima sve lijepo objasnjeno evo link pa procitaj ako nebude sta jasno onda pitaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52666
tamo stoji main koji koristite u mobu znaci skini main i fs i custom, flesaj mob sa novim softom i nemas problema da nebi pitao koji main da koristis (znaci koristis main sa kojim si flesao mob)
Za pocetak pregledaj ostale teme o patchanju i moddanju, buduci da je postupak manje-vise isti za sve modele, te je vec vise puta detaljno objasnen. Stvarno nema smisla sve opet ponavljati.
Uspio!
Dečki hvala!![]()
evo samo da kazem ako kog zanima za 10€ moze patch-at cid 53 preko davinci team servera ja sam svoj odradio i radi ko bombon samo morate prvo odradit debrand da nebi i to im placali
Svi znaju da se cid53 može patchat uz plaćanje.
Ali, večina ljudi koja piše tu na forumu, pod cid53 patching misli besplatni patching.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ne znam da li grešim ali nisam uspio nać na forumu da li je moguće flashnut w200 u k310 pa otključati pacthom
naime imam w200 db2010 R4HA014 CID52 kodiran na t-mobile
hvala
Vec je nekoliko puta receno da se W200 jos ne moze otkljucati, bez obzira na firmware.
BTW a zasto bi stavljao losiji firmware? Obicno se stavlja W na ne-W, a ne obrnuto...
evo procitao sam temu od pocetka, nisam nikaj nasao, pa me zanima ako zna netko postoji li patch za V640i, R1DA038?
Hvala unaprijed svima na odgovoru!
Mislim da SIMLockPatchGen jos ne podrzava V640 MAIN.
Osim toga, nisi rekao koji ti je CID, ako je 53 onda jos nista od toga, cak i da imas patch.
kad pritisnem onu magicnu kobinaciju tipki, ne pise mi CID, samo R1DA038.
Pregledaj malo ostale teme. CID se ocitava vanjskim alatima, tipa XS++ ili SETool2Lite.
FLASH CID detected: 52
valjda je to to.
Cini se da jest.
Znaci mozes ga patchati, samo trebas negdje pronaci unlock patch, buduci da kao sto rekoh koliko znam SIMLockPatchGen ne podrzava V640 MAIN, pa ne mozes sam generirati patch.
moj v640 je cid52 ali on je db3150 platforma
sa cime bi se mogao patchirati?
k510 cid 50 jel se da otključati free....ili mu se spustiti cid na 49...
thx
@dejo33,
Zasad sa nicime. U tome u jest problem.
@kiseli1977,
Joj, pa o ovome se vec 500 puta pricalo. Nema free otkljucavanja za CID50, nema spustanja CID-a ni teoretski. Sorry.
ok hvala
znam da se pricalo ali uvijek se nadas![]()
zasto se w200 ne moze otkodirat a u setool-u imam cid52 i w200???
može, ako imaš original setool
Aha jer sam ja probo frendici samo na brzinu ubaciti patch i napisalo mi je da moram full flash prije nego mogu ubacit patch pa sam mislio da samo moram kao i sebi na k610 ubacit main i fs i onda patch i to je to!
Bok decki! Imam K510i i nemogu ga otkljucati pise ovako "NEW SECURITY MODEL DETECTED PHONE IS RED RETAIL PRODUCT " Ja stavim Patch ali nist ne pomaze, Kako da to rijesim. POMOZITE!!!!!!
Drugi put prije postanja prvo potrazi.
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52930
Nisi bas previse podataka dao, ali pretpostavljam da ti je mob CID50 i da zato nece. Tu nema pomoci.
BTW velika slova i gomila usklicnika ti nece puno pomoci da prije dobijes odgovor...
ima li kakve mogućnosti da se ulocka se w350 kupljen u vip-u?
Mogao bi dati malo vise podataka... Ne znaju svi koji su parametri VIP-ovog W350.
Ako ne znas kako ocitati dodatne podatke, procitaj teme o moddingu.
Moj dojam je da vjerojatno neces moci. Buduci da je to relativno novi telefon, vjerojatno je CID53, a mozda i A2. Nijedno od toga se zasad ne moze patchati.
nije A2, ali CID53 vjerovatno jest
Bookmarks