Potraži na vipovim stranicama upute. Caka je da trebaš imati kernel iznad određenog (koji je izašao prije dvije godine) i trebaš ubaciti neku skripticu da ga prepozna kao modem.
Imam problem sa Option GlobeSurfer Icon uređajem... stavio sam si linux ubuntu i nigdje nemogu naci potreban driver za Icon... uzeo sam ga davno u t-comu... na njihovoj stranici nema drivera za linux, a na web stranici od uređaja nemogu dobiti podršku za soft zato sto je kupljen u t-comu.
Pa ako ima netko tko zna riješiti ovaj problem bio bi mu veoma zahvalan.
Potraži na vipovim stranicama upute. Caka je da trebaš imati kernel iznad određenog (koji je izašao prije dvije godine) i trebaš ubaciti neku skripticu da ga prepozna kao modem.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
jesi probo s ndiswrapperom?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nisam probao... ne razumijem se baš u linuxe... a moja verzija linuxa je stara 4 mjeseca... prbat cu i jedno i drugo pa vam javim. Hvala na uputama!
EDIT:
Probao sam na vip-u... ali nije isti proizvođac.
Može li malo objašnjenje kao instalirati ndiswrapper-1.49. gledao sam po njihovom forumu za pomoc ali nemogu naci nista korisno... nema nikakve korak-po-korak upute za instaliranje.
Zadnji uredio Saleee : 29-10-2007 u 12:43 Razlog: EDIT
Nedavno ti je izašla nova verzija Ubunta 7.10 koja ima dosta poboljšanja u odnosu na prošlu 7.04, pa pokušaj nju instalirati.
Bookmarks