dvd pogon imam HD2400XT imam c2d imam 1gb ddr2 imam pa ti reci jel dovoljno jako....
Nemam HD (High-Definition kompatibilnu konfiguraciju)
Nemam HD-DVD i Blu-Ray pogon, ali mogu reproducirati filmove do 1280x720 (720p)
Imam HD-DVD ili BD-ROM pogon, ali mogu reproducirati filmove do 1280x720
Imam HD-DVD ili BD-ROM i mogu reproducirati filmove u Full HD rezoluciji (1920x1080)
Kae to HD-DVD, 720p, HDTV? Se to jede
dvd pogon imam HD2400XT imam c2d imam 1gb ddr2 imam pa ti reci jel dovoljno jako....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja bih u tom slučaju posudio od nekoga USB DVB-T tuner ili PCI karticu(ako ti komp nije pod garancijom pa možeš izvadit od nekoga i probat na svom kompu) i probao da li funkcionira. Mislim da bi trebalo raditi bez problema ukoliko grafička kartica preuzima na sebe dekodiranje H.264 videa, a trebala bi po specifikacijama. Ne znam da li se prilikom instalacije te grafičke instalira i odgovarajući codec budući da grafička podržava taj video format ili ga trebaš sam instalirat(ja sam morao instalirati core avc codec jer imam stari Radeon 9200).
Dakle, probaj i ako radi imaš stroj za gledanje HD tv programa, iako trenutno od tog nema neke velike koristi jer su samo dva kanala HD od kojih se na HTV-ovom stalno vrte iste snimle zagrebačkih krovova i još par kadrova (stvarno su si dali truda) Ali, ukoliko si u području digitalnog signala možeš gledati HTV1,HTV2,HRT plus,RTL i NOVU u mpeg4 vga te iste te programe(bez HRT plus) u mpeg2 uz investiciju samo u dvb-t tuner. Nedavno su isključili digitalno emitiranje sa Prisavlja tako da mnogi sad nemaju digitalni signal u Zagrebu ukoliko ne love sa sljemena a DVB-T linijski receiveri kojih us prepuni dućani i koštaju 400tinjak kuna za Mpeg2 DVB-T ne otvaraju mpeg4 kodirane programe provider-a croatel-a. A receiver košta čini mi se 3000kn, budući da podržava i mpeg2 mpeg4 HD, možda se pojave jeftiniji za mpeg4, ali do onda PC je odlična alternativa.
Bookmarks