Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 29

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marin Pregledaj post
    dragi ljudi.

u paketu koji ste kupili (p1i +wayfinder) nalazi se samo karta RH.
    za sve ostalo morate se registrirati na www.wayfinder.com i kupiti karte.katre za cijelu europu i sjevernu afriku koštaju 87€ i doživotne su.znači mogu se prebacivati iz telefona u telefon a ne samo koristiti uz p1i.
    ja sam prodao p1 i zadržao si gps antenu.karte sam prebacio u novi telefon.

netko je pitao kako to radi?

wf ima dvije verzije programa.wf6 i wf7.ovisno o modelu telefona program vas vodi na wf6 ili wf7.kompatibilmost telefona možete naći na njihovim stranicama.

wf6 radi preko wap-a što znači da uz gps signal dobivate sliku puta internetom.za pre paid korisnike usluga je to pre skupo dok za pretplatnike uz opciju web'n'walk je prihvatljivo.(t-com mudi uslugu 1gb za 100 kn/mj.jedna ruta downloda cca 10 kb podataka pa izračunajte.)

wf7 radi tako da mape downloadate u računalo,pa iz računala sinhronizirate u telefon tako da koristite samo gps signal iz gps antene.za wf7 najbolju kupiti memorijsku karticu od 2gb i karte spremiti na nju.

isprobao sam obje verzije programa i jako sam zadovoljan.wf7 ima čak bolje označene ceste nego garmin.oba programa imaju jako dobre oznake restorana ,benzinskih crpki,ljekarni,ambulanti....

nadam se da sam vam pomogao.
    pozdrav1

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao shortyri Pregledaj post
    dragi ljudi.

u paketu koji ste kupili (p1i +wayfinder) nalazi se samo karta RH.
    za sve ostalo morate se registrirati na www.wayfinder.com i kupiti karte.katre za cijelu europu i sjevernu afriku koštaju 87€ i doživotne su.znači mogu se prebacivati iz telefona u telefon a ne samo koristiti uz p1i.
    ja sam prodao p1 i zadržao si gps antenu.karte sam prebacio u novi telefon.

netko je pitao kako to radi?

wf ima dvije verzije programa.wf6 i wf7.ovisno o modelu telefona program vas vodi na wf6 ili wf7.kompatibilmost telefona možete naći na njihovim stranicama.

wf6 radi preko wap-a što znači da uz gps signal dobivate sliku puta internetom.za pre paid korisnike usluga je to pre skupo dok za pretplatnike uz opciju web'n'walk je prihvatljivo.(t-com mudi uslugu 1gb za 100 kn/mj.jedna ruta downloda cca 10 kb podataka pa izračunajte.)

wf7 radi tako da mape downloadate u računalo,pa iz računala sinhronizirate u telefon tako da koristite samo gps signal iz gps antene.za wf7 najbolju kupiti memorijsku karticu od 2gb i karte spremiti na nju.

isprobao sam obje verzije programa i jako sam zadovoljan.wf7 ima čak bolje označene ceste nego garmin.oba programa imaju jako dobre oznake restorana ,benzinskih crpki,ljekarni,ambulanti....

nadam se da sam vam pomogao.
    pozdrav1
    Koja je razlika između tomtom i wf7? Ja za tomtom neplaćam karte, sve su besplatne..zašto da koristim wf7?
    Možeš li nam malo podobnije objasniti?

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao F r e d y Pregledaj post
    Koja je razlika između tomtom i wf7? Ja za tomtom neplaćam karte, sve su besplatne..zašto da koristim wf7?
    Možeš li nam malo podobnije objasniti?
    Nisu besplatne nego si ih ti ukrao...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
    Nisu besplatne nego si ih ti ukrao...
    Pa ja se baš neosjećam da sam kradljivac ako sam nešto pokupio sa ovog foruma, a ti ako se tako osjećaš, onda sebi kupi TomTom ili wf7 da te nepeče savjest

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove