aj hvala na preporuci, ja sam čuo od mnogo ljudi da je igra ultra loša, što se tiče gamelaya, da kao navaljuju protivnici sa svih strana i da se ne moš ssnać. za te telkinetičke moći to znam i to mi je genijalno jer se mogu kombinirat njihove moći.
aj hvala na preporuci, ja sam čuo od mnogo ljudi da je igra ultra loša, što se tiče gamelaya, da kao navaljuju protivnici sa svih strana i da se ne moš ssnać. za te telkinetičke moći to znam i to mi je genijalno jer se mogu kombinirat njihove moći.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ako navaljuju sa svih strana znaci da ima puno pucanja i moras biti brz i okretan, precizan. Pogotovo kad gole sake koristis, kao recimo kod tuce ili penjanja ili slicno. Likovi su takvi da ne umiru brzo. Ozivljavate jedan drugoga, ima jako puno caka i biti ce izvrsna u multiplayeru.
Taj kojem se ne svidja vjerojatno voli RTS sa misem lijevo desno! Ovo je pravi adrenalin jer ne znas sta je iza ugla, polumracno, sivo i spooky!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks