evo ovo je za one koji su pitali, ali nemojte otvarati nove teme da biste dali odgovor na neka pitanja u vec otvorenim temama.
Za Email trebas aktivirati Moj portal dobijes svoj e-mail npr. st55-60@htmobile.net
Udjes u email postavke
Spajanje preko- izbor prikaza- gprs postavke
Csd – prazno
Gprs postavke- htmobile.mail
Korisnisnicko ime- (upisi samo svoje od mog portala )
Postavke dolaznih Server- 195.029.178.182
Port- 110
Pristup- (upisi user name) npr. st55-60
Lozinka (upisi svoju)
Postavke odlaznih Server- 195.029.178.182
Port- 25
Verifikacija – deaktivirati
Lozinka (upisi svoju)
Email adresa (upises svoju) npr. st55-60@htmobile.net
evo ovo je za one koji su pitali, ali nemojte otvarati nove teme da biste dali odgovor na neka pitanja u vec otvorenim temama.
maraschino - PTICICA
Onda zalijepi.
Forumaš godine :)
nema potrebe da se zalijepi bas svaka tema, nego jednostavno je dosta odgovoriti na pitanje u istoj temi gdje i procitas pitanje...
maraschino - PTICICA
A gdje su mi te htmobile.mail gprs, imama samo htmms gprs postavke...to da isto trazim od CRONET-a ili...Poslao: kresoml
Za Email trebas aktivirati Moj portal dobijes svoj e-mail npr. st55-60@htmobile.net
Udjes u email postavke
Spajanje preko- izbor prikaza- gprs postavke
Csd – prazno
Gprs postavke- htmobile.mail
Korisnisnicko ime- (upisi samo svoje od mog portala )
Postavke dolaznih Server- 195.029.178.182
Port- 110
Lozinka (upisi svoju)
Postavke odlaznih Server- 195.029.178.182
Port- 25
Verifikacija – deaktivirati
Lozinka (upisi svoju)
Email adresa (upises svoju) npr. st55-60@htmobile.net
stavis pod gprs M-ZONU ili HTmobile WEB. ja sam probao i radi. jedino mi nije jasno kad mi netko posalje mail on mi stigne od htmobilea sms porukom, nakon toga ga mogu skinut i s gprs-om, ali kad netko posalje poruku s ttachmentom onda ne dbijem nikakvu obavijest sms-om i kad hocu primiti nove e-mail poruku gprsom onda je uopce nema, ko da nije poslana.
Znaci ako mi netko posalje mail i u attachmentu mi posalje sliku...ja ju na mobu necu moci vidjeti?
ne znam to je bar kod mene. ja sam sebi poslao sliku i nije mi nista stiglo
Bookmarks