Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Htc P3600

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a znam za flashanje i sve

al cuj, bi ti kupio bmw da ti stave karoseriju od daihatsua gore?

edit: neznam i nekako vise vjerujem htc-u
    ovi su mijenjali masku i neznam kak bude to ispalo, jos mi sam fali da kupim taj stroj i da se nekaj olabavi
    rade kupim htc, t mobileu ne vjerujem
    Zadnji uredio jed2i : 28-10-2007 u 12:12

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lijepsi je HTC TyTN II bez govora, ali cijena u slobodnoj prodaji u T-Mobileu ce biti barem 2000 kn manja, a na ugovor da ne govorim, mozes kupit dva varia za cijenu tytn-a.. hehe

A to da vise vjerujes HTC-u, bolje da ne komentiram jel nisi imao jos posla s njima... pogotovo sa ovim hrvatskim, to su LOPOVI samo takvi i ne vjerujem im nista vise..

Kvalitetniji su uredjaji u T-Mobileu sto se tice same izrade.. Masa ljudi je imala problema sa HTC TyTN I, ukljucujuci i mene.. Kad sam dobio uredjaj novi ( u trgovoini masno placen ) sam se razocarao samo tako.. uredjaj krcka na gornjem lijevom kutu kad ga stisnes, display moras stisnit ko kreten na sredini da reagira na dodir, dok oko sredine displaya hvata kak treba i imao sam foliju na ekranu koji sam platio 80 kuna da mi se ne izgrebe ekran.. Poslao sam uredjaj u HTC da mi to srede jel vidi se iz aviona da je stvar u displayu, ali debili u HTCu su skinuli foliju zamisli, da mi se fino grebe ekran jel su oni zakljucili da je to u foliji problem jel, a ne u displayu i umjesto da mi srede uredjaj kad sam ga vec toliko platio, oni bi da ja placam i zamjenu displaya i neznam ja sta.. Pa nebi s njima imao vise posla nikad, radje nabavim dijelove preko neta i popravim ga sam, kao sto sam popravljao ovo sto mi krcka uredjaj..

Dok uredjaj u T-Mobileu sto je frend kupio nista ne krcka, sve je cvrsto napravljeno i dobio si uz uredjaj i foliju, dok ti u HTCu skidaju brand name folije jel kao one su uzrok problemima.. uzas zivi..

Toliko o hrvatskom HTCu...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. HTC P3600 malo memorije
    By BmwMPower in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-09-2007, 00:12
  2. Htc P3600
    By HCSC in forum Windows Mobile
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 20-08-2007, 17:45
  3. HTC P3600 - HGspot NOVO