Skuzil sam valjda kak se ubacivaju patchevi...

Ok, napravil sam backup fullflasha... vjerojatno (dobil datoteku neki 14MB) e sad.. u flasheru ono from adress 0x000000 (fullflash) to 0xE00000 (fullflash) -> to je vjerojatno to. OK.

E sad dok je bilo gotovo dosel onaj report i pisalo izmedju ostalog 16 errors corrected... sad me to plasi... ono kaj ak nekaj nije dobro? makar pise corrected... ?

Ajd ok, napravil backup flasha... i sad... imam onaj tuning za koj Sljaka veli da njemu nije radil a tamo procital da ima mob ko i ja onaj iz nogometnog paketa... e sad da ja stavim taj tuning i ne radi... samo vratim svoj backup fullflasha i to 100% citaj 100% se vraca na staro i opet bude sve radilo??? je to sigurno? nebre doci do nekih komplikacija - to me jedino muci??

Ok, jucer nekaj probal, skinul s siemensovih stranica neki update frimware-a i to po uputama update-al i sve ok... ono jedno 20min je radil...

e sad bi ja probval onaj tuninig da vidim kaj to opce je i daj ima kaj (meni) korisnog... da vidim kak se to ponasa...

sad bi ja ono ako neko zna neki tak tuning koji 100% radi na svim mobitelima (bez obzira na ono kaj je neki problem u tim iz nogometnog paketa) da bi radil...??

jos jedna stvar... ima kakve veze u vklayu gore di se odabere model mob-a - ima M55 i M55 BOOT i svaki ima ono botcore bug, patched botcore bug, test point i neznam kaj jos ima... meni je trenutno na M55 Bootcore bug i tak sam snimil backup ...

Ono neki pojmovi, procedure i vama normalne stvari su mi jos malo nejasni, a citam ja po forumu, al nigdi da nadjem to kaj me zanima, a kakve sam ja srece, jos bum nekaj ono ...jos bu mi se dimilo iz mobitela...

Htel bi probati neki patch da vidim kak to radi...

Hvala unaprijed...