Pokusaj izvadit karticu i ponovo vratit natrag te je u mobu formatirat!
Ako sa PC formatiras karticu onda FAT16 odaberi !!
upio sam novu micro sd karticu od 1gb... stavio je u u600 i radi (to sve u trgovini licno provjerio time sto sam jednu pjesmu kopirao na karticu sa moba i pokrenuo je,sve radilo) dosao kuci i ubacio je u card reader. prepozna je,ali kad podjem uci u removable disk u my comp trazi da je formatiram,izaberem format sve podesim,ali pise nest "windows could not complete the format"... ne moze se formatirati,ako je stavim u mob,spojim mob na pc i izaberem opciju mass storage ista prica...ne mogu je formatirati ni sad, ovaj puta mogu "uci u nju" i vidjeti foldere ali nista na nju ili sa nje kopirati,i tu mi ako pokusam nesto kopirati error izbaci "make sure the specifeid path and the filename exists"... radio sam i fromat u dosu...nije pomoglo...imam screenshot.
jedini nacin na koji mogu snimiti nesto na karticu jeste da je stavim u mob,prebacim fajlove na internu memoriju telefona,pa ih kopiram ili izrezem na karticu,ali to je mukotrpan posao...formatiranje kartice dok je u telefonu nema efekta...
HELP PLEASE
![]()
Pokusaj izvadit karticu i ponovo vratit natrag te je u mobu formatirat!
Ako sa PC formatiras karticu onda FAT16 odaberi !!
heh to su sitnice,sve sam to radio,a ne treba FAT16 nego FAT ako se ne varam... svasta sam probao ali nece. ovo sto ne moze da se prebacuje direktno na mob koristivsi opciju mass storage sam vec imao problem sa prijasnjom karticom od 512 mb,i nisam ga rijesio,nego sam prebacivao fileove koristeci card reader... sad ni to ne moze
moze li se u systemskim opcijama nekako "disable" taj zahtjev za format. kada odem na properties pise da ima 0 slobodne i 0 zauzete i 0 max kapaciteta XD
u mobu sve ok i pokaze mi koliko je slobodne koliko zauzete. znaci u fonu ona radi al ne mogu na nju nista prebaciti
HEEEEEELPPP
http://www.mobymemory.com/Content/HO...our-PC-24.html
pogledaj taj link dole negdje pri dnu su ljudi sa istim problemima,ovo nije neuobicajeno,ali ffs,kako ga rijesiti,pise nakon dos formata "unusable" nemoguce,nova je kartica.. pffff
sto si je uopce isao formatirati???
meni je u svakom mobu super radila 1gb kartica bez ikakvog formatiranja...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
paaa,kada sam je prvi puta stavio u card reader i spojio na pc trazilo je od mene da formatiram ukoliko sam izabrao NO ne bi je mogao otvoriti...
Ajmo ovako, formatiraj je na kompu ukoliko je moguće, pokušaj sve mogućnosti !!!
Invalid media or Track 0 bad - disk unusable.
to mi napise prilikom formatiranja u dosu,probao sam i fat i fat32... ffs,ajmo experti za mmc pomozite,ako se ne varam bio je jedan koji se tako potpisivao
![]()
nemoj u dosu, daj probaj postavi na mobu Mass-Storage, pa kad ga spojiš na komp ti pokaze novi Multimedia Disk, i njega samo formatiraj![]()
heh,to sam vec probao... ej zipa ovo, kada koristim tu opciju i onda hocu da nesto kopiram izbaci error "cannot find the specified file,make sure that the path is right and the file exists" why??? to mi je odma izbacilo error jer kada sam prvi puta pokusao nesto kopirati na nju isao sam preko mass storage. ffs
probaj s ovim programom meni je pomogao na 1gb ms pro duo
http://www.datadoctor.org/partition-...mory-card.html
nist,error neki izbaci... kaze mi da kontaktiram njihov support center ffs
ffs...... daj koja je to marka te kartice ????
SanDisk, ma nova kartica iz trgovine. ona nije neispravna,do softvera je jer: prebacim muziku na mob koristeci samsung pc studio i onda je kopiram na karticu i radi,"pjeva" samo sto je pc ne prepoznaje...ffs dok prebacim svu muziku brrr
BAH, baci mob i karticu u smece, prije nego to sve bacis samo mi javi da cekam pokraj bajeProbaj sa nekim toll´s za formatiranje kartica !!!
hehema evo,juce sam dva sata prebacivao muziku na mob pa izvadim kablo izrezem na karticu pa opet spojim na pc i tako,dva sata za 100 pjesama.... ma samo se ne moze direktno na karticu a ovako radi... thx anyway
Zadnji uredio HSV : 09-11-2007 u 22:36
kada hocu ici u moje datoteke u mem. karticu pise mi nedopusteno i tako stalno. probal sam resetirati, izvaditi mem.karticu, ali nis od toga. da li zna neko u cem je problem? uopce nemogu do datoteka na mem. kartici
Zadnji uredio HSV : 09-11-2007 u 22:33
Dinamo rules!!!
Dali je prije sve radilo i šta je bilo zadnje pohranjeno na mem karticu ??
sve je prije normalno radilo. nisam nista novoga stavio na karticu nego sam samo prebacio sve datoteke iz mobitela u karticu. da li nesto nije u redu sa mobitelom ili karticom? pa mislim da mem. kartice imaju neogranicen rok valjanosti i da se ne bi trebale kvariti. inace, firma je kingston 1gb
Dinamo rules!!!
Hmm, bilo je dosta diskusije o kingstonu da nekome radi nekome ne, danas sam dobio informaciju da na tržistu sve šta iz kine dolazi bilo koje marke imaš u dvije klase, dobro i loša! Kod nas se sve uvozi
Probaj formatirat karticu preko card reader-a !!
http://www.mobileplanet.com/ft.aspx?k=80141
Tu ima neki isto problem sa 1gb memory card od Kingstona,te kartice malo tko koristi u samsung mobitelima,uvjek ima nekih problem jer su bugovite(škart),najbolje je koristiti SanDisk
pokušaj izvaditi karticu,vratiti je natrag,restartati fon i pričekaj 10-15 minuti
Zadnji uredio HSV : 09-11-2007 u 23:03
evo izvadio sam karticu, vratio je i resetirao i sada radi. vidjet cemo do kada. hvala HSV
Zadnji uredio HSV : 10-11-2007 u 18:39
Dinamo rules!!!
meni se to isto dogodilo -
nisam gasio mob. kada sam kartinu vadio, pa se skurila.
niš, otišo na garanciju i priznali mi ju i dobio novu, sada pazim, i dan danas radi
slican problem....na motoroli v3x.
karitica od 512MB ne mogu nista sa nje obristi...obrisem,nestane... izvadim karticu i vratim,opet se sve pojavi.
odem na format,obrisem sve,opet se ponovi...
preko windowsa,dobijem istu poruku...ne moze formatirati.
kopirati moze,i obrisati,ali opet se pojavi kada se kartica izvadi i opet vrati.
Mobitel u 600 je kanta sto se tice memorijske kartice na njemu i meni je tako bilo malo steka pa malo radi pa malo erori tako da sam si vratio d 900 i sve normalno radi![]()
Bookmarks