Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3G
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.705, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

problem sa gps

imam vario i externi gps...sve je super radilo da danas kada mi jednostavno igo ili mio nece da uspostave vezu sa gpso,. mislio sam da je do bluetooth veze ali on ispravno komunicira i prenosi(testirano sa drugin mob). mislio sam da je do rom-a pa san probao na druge dvije tj tri verzije i opet nikako nece...predpostavljam da sam sve postavke ispravno napravio (kako ste vi konfigurirali?). prilikom trazenja u igo on se zaustavi kod porta 6 i sve mi lipo svijetli samo neman signala tj veze...imate li ikakav prijedlog? da ga nosim na servis? unaprijed hvala

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    iPhon 3G,iPhon 3Gs,iPhon4
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    47
    Bodovi
    5.057
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.057, Nivo: 16
    Bodovi: 5.057, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao neno20st Pregledaj post
    imam vario i externi gps...sve je super radilo da danas kada mi jednostavno igo ili mio nece da uspostave vezu sa gpso,. mislio sam da je do bluetooth veze ali on ispravno komunicira i prenosi(testirano sa drugin mob). mislio sam da je do rom-a pa san probao na druge dvije tj tri verzije i opet nikako nece...predpostavljam da sam sve postavke ispravno napravio (kako ste vi konfigurirali?). prilikom trazenja u igo on se zaustavi kod porta 6 i sve mi lipo svijetli samo neman signala tj veze...imate li ikakav prijedlog? da ga nosim na servis? unaprijed hvala

Probaj otici na uredaju na BT settings i pogledaj jelti outgoing COM port postavlje ako nije onda to moras napraviti. Jednostavno sisnes na New Outgoing Port on ceti otvoriti uredaje koji su spojeni na PDA stisnes naziv od tvog gps prijemnika odredis koji COM 1,2,3 ili koji je vec slobodan i to je to mora raditi.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3G
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gps

nazalost to sam vec sve izpokusavao ali nista nije htjelo...po lampici na gpsu vidim u igo programu da on nađe kanal ali nista nece preko njega da salje... mislio da je do roma od ppc-a ali uz 4 5 njih uvijek ista stvar tako da sam odnio na servis gps..ukoliko netko ima ikakvu ideju sta je bilo unaprijed hvala

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-04-2007, 16:25
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 05-05-2003, 15:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove