http://gallery.mobile9.com/f/249983/
..a recimo probaj ovu!
Ima li netko animiranu temu..? Ali da je fakat animirana jer skinuo sam na zedge.net par tema kaj piše da su animated i ni da mrdnu..![]()
Imam Nokiu N80
Help!!
And I must be..an Acrobat..To talk like This..and Act like that..And You can dream..so dream out loud..Don't let the bastards grind you down..
http://gallery.mobile9.com/f/249983/
..a recimo probaj ovu!
Hvala na linku ali kaže mi da instalacija nije podržana..btw..evo probao sam još par tema sa mobile9.com i također mi mob javlja poruku da ne podržava tu instalaciju..ima li to kakve veze sa .sis fajlom..?
Zadnji uredio BonoVox : 25-10-2007 u 22:22
And I must be..an Acrobat..To talk like This..and Act like that..And You can dream..so dream out loud..Don't let the bastards grind you down..
Hajde..nije valjda da nitko nema animiranu temu za n80..? Ako netko zna gdje ima neka da link ili ako netko ima neka ju barem uploada da ju isprobam..
Thanks!!
Podrzava animirane teme ali na sljedeci nacin...skini s neta animation manager i instaliraj ga (ako ti se neda ja cu ga uplodat) i onda istaliras animirane teme koje pokrece animation manager...
ajd stavi tu ak ti nije problem. fora izgledaju teme!
daj uploadaj negdje sonyck ili baci an forum, plz
a što znaći kad piše da je potvrda istekla
Jesmo crnogorci http://www.mobilecastle.biz/mobiles/...nos-9-1-a.html
@slatky kad je pottvra istekla znaci da ju treba nanovo potpisati da bi radila jer ima svaka apliakcija ima rok trajanja,ak ti se to pojavi jednostavno vrati vrijeme na mobu za godinu ili pola godine unazad i uredno mozes instalirati aplikaciju i vratiti vrijeme...
milim da to znaci da moras signat tu aplikaciju da bi radila
Ok..a da se vratimo malo na temu..?![]()
O.K. a ima li tko ijednu valjanu animiranu temu?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Evo jedna animirana tema zajedno s spakovanim programom koji vam treba da radi,ja sam ju instalirao i normalno radi...http://rapidshare.com/files/67132511...ramom.rar.html
Nije loša tema..animacija je tu..ali mi iskače novi prozorčić i tamo mi je animacija..jel tako mora biti ili..? Malo mi je to bedasto..
meni je normalno malom zelenom pada neš na glavu
I mom malom zelenom pada neš na glavuali mu pada u tom malom prozorčiću..dok u ovom "nomalnom" ekranu miruje..
![]()
Nesto ste usraliinstalirajte ponovo i nesto u anim manageru probajte napravi...
Imam jednu od boljih tema sa neta
jer sve su neke od zaluđenih japanaca i kineza
koji samo znaju neke teme sa medama i patkicama
a ipak bi ja nešto malo ozbiljnije!
A opet da nisu neke gole ženske jer sam ja to "prerastao".
![]()
Imam je na svojoj N73ME i izgleda preje××no
Dajte ljudi tražite po netu sa kojim programom se može izraditi ovakva tema pa da sami izrađujemo!!!
Dajte još linkova za teme!!!!!!!!!!!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da ne otvaram novu temu..zanima me jedna stvar u vezi n80.
Preplatnik sam Tele2 mreže i zanima me to što mi sa ostalih mreža ne prikazuje naziv isporučitelja poruke nego samo broj iako sam ja taj broj memorirao u imeniku i dao mu naziv. Naziv mi piše ako dobijem poruku od Tele2 korisnika.
Da li mogu to negdje promjeniti u opcijama ili tako mora biti..?
Hvala Vuki!
di još ima ovakvih tema?
Inače, probao sam i neke animirane teme sa zedge-a i nijedna mi nije radil...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks