Ne znam, al pošto Corsa?![]()
Ja sam nedavno ostao bez svoje![]()
Ovako, vozim opel astru 2004 g. nije novi model neg onaj stari, 5 vratiju, 1.4 16V, Njoy, 90 konja natukao sam na njoj 65000km i zadovoljan s autom, sve 5 nikad se nista nije pokvarilo ili slično...
E pa sad, stari oće kupiti sebi novi auto, i da ja dam sestri svoju Astru i prodam njenu Corsu, a on bi meni ostavio svoj auto..
Mercedes E-klasa 2001g, redizajn, 220cdi, 143 konja, 112000km, classic oprema
Šta bi vi izabrali i radije vozili??
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ne znam, al pošto Corsa?![]()
Ja sam nedavno ostao bez svoje![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Kako ide ona poslovica mercedes je mercedes sve su ostalo samo auta! A jos dobijas pare od sekinog auta(ako sam dobro razumio)
Ali trebas vidjeti po svojim potrebama, jer registracija je veca!
Meca, definitivno. To bez beda prelazi 300000km, samo redovno ulje mijenjaš i te sitne stvari. Velik, komotan, siguran - E klasa, bolje ne ide (OK, ide S klasa, ali govorimo o normalnima, dakle A-B-C-E klase). Da ja imam to na biranje, ne bih razmišljao ni pet sekundi...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ovako, je registracija je veca, dok ne zavrsim faks i ne pocnem raditi ne plaćam ju ja. Pare od sekinog auta ne dobijem nego ih dam starome, on ih dobije on je i kupio corsu LOL:-)
E klasa je garazirana, odrzavana fakat bolesno, redovno servisirana... k tome ima jos 140ks i dizel je, auto ide super...
Neki kazu jedino kaj cu s tim autom je je za starije ne za klinca i tak...
i imam jedno pitanje šta ću po zimi sa straznjim pogonom
da po zimi je malo zahebeno,čak i na jačoj kiši...ali ako ne luduješ,ne vidim čemu panika...
ma ne vidim čemu dilema,uopće???
ma u pravilu nema dileme... jedino kaj je stariji auto i vise km, al jbg to je ipak Mercedes
ma gle,da je mecka C iz 96,ne bi prestar..
uzmi i uživaj...
ja sam isto za mercedesipak je to mercedes
+ zadnji pogon? to ono kad guza plese? kaj tom fali![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nikaj ne fali![]()
da da... mislim da ce tako i biti...
nikaj ne fali... osim kaj te malo nosi.. bil bu zajeb a skijaču... ;-)
ok, ok shvatio sam.... i mislio sam da ce takvi bit odgovori
ma ima T C vjerovatno, ako ljudi u kanadi prezive zimu sa zadnjim pogonima onda fakat nevidim razlog sto ti nebi mogao zivit s time u zagrebu...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
to je mercedes , debela gujda sa gro elektronika , nimalo fun-drive , samo uzmi to nebu ti nist preagresivnp bez brige.pretpostavjam da je automatic jos ... to je tromo dozlaboga . stvarno nemas se kaj bojat (vozio 270cdi pa ..)
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Mercedes debela gujda? LOL. Zato sam se preznojavao kad me frend provozao u E270 CDI '04.
ja bi mijenjao. otac je prije imao E 270 CDI, 2001., redizajnirani...
220 CDI je malo slabiji, ali opet... ako ne želiš juricat, super je...
Uz to, bez obzira na veličinu auta, tu je i mala potrošnja. (ovaj gore E270 CDI iz 2001., po autoput, do 140km/h troši prosjek 5,5l , dok model iz 2004.g troši 7,5-8,5 po istim uvjetima)
Ako taj model ima, a trebao bi imati, ESP i ABS, onda po snijegu i kiši, ako ne voziš prebrzo nema problema. samo ti ne savjetujem da brzo uletavaš u zavoje, ili se vučeš uz brijeg koji je zaleđen. pogotovo ne, ako ima malo šire gume...
da je debela gujda...
Vozim model E270 iz 2004.g, automatik, i auto nije nikakva debela gujda. startan, brz, siguran. brzine mijenja super.
Većina koje sam provozao malo brže, nisu se bunili na ubrzanja...
U mercedesa je bolje da je automatik nego manualac. jer je taj "ručni" mjenjač ahilova peta kod mercedesa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
morat cete probat bavarca da vidite kaj je startna limuzina lol
mercedes je za starije ljude , ali u ovom slucaju bi bio i moj izbor naravno.
A to ti isto ovisi koji BMW...
Recimo, nemožeš uspoređivati E270 CDI (177 KS) i 530d (218 KS). tu je odma jasno koji je startniji...
Pošto sam vozao oba (bila je i slika ta dva auta, jedan pored drugog tu na forumu), mogu reć da je E udobniji (makar je Avatgard oprema, tj malo "sportskija" verzija) i malo tiši...
ali kad bi uzo recimo E320 ili E400 CDI, pa onda uporedio sa BMW 5-icom... He, he,,, to je druga priča...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
535D![]()
jos ce protec vremena dok bu e klasa te dizelske snage (iako imaju dva cilindra i litru zapremnine vise od bimmera , jos uvijek je slabija)
izmedu aktualne e klase i aktualne petice (e60) , petica mi je dinamicnija i vise mi e svida unutrasnjost jer je nekak uzbudljivija , jos kad pokrenes motor , kao da kaze ajde ajde kreni daj gasa.
e klasa kaze , Vergessen si nicht die Brille , Her ____ .
to je do osobnog dojma , al dosta je ljudi to isto .velim ja osobno , e 270 cdi , cesta po krku ona glavna , 80-100 , ksenon onaj smirujuci poluplavi , automatik, i malo fali da ne zaspis.
a kaj stari kupuje?
prodaj astru i corsu, seki daj mecu.....strai nek kupi nešto jeftinije od planiranog, nek ti doda lovu na lovu od corse i aster i kupi si što ti se sviđa
voila
stari uzima Mercedes ML-a najvjerojatnije...
nije to nis tromo kakva debela gujda, trom je e 200 diesel stari okan, ovo ide jebeno...
sigurno je bolje od astre...
Je li se ti ozbiljno dvoumis izmedju opela i merca?
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
pa ono nije da se dvoumim, pitam za misljenje.... zakaj
Dobro onda ti evo misljenje
Merc je udobniji, jaci, a kad se naucis na zadnji pogon postaje i zabavan. Puno je kvalitetniji od opela i to kaj ima 3 god vise nema prakticki nikakvog utjecaja na pouzdanost i sl.
Troskovi odrzavanja i potrosnja ti nisu bitni ako ce ti tata placati.
Dakle mercedes.![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks