Koliko puta Nokia 6230 ima zoom i jel mu je kamera bolja od ostalih modela???![]()
![]()
Koliko puta Nokia 6230 ima zoom i jel mu je kamera bolja od ostalih modela???![]()
![]()
Kamera je u prosjeku sa ostalim mobitelima (6600, 7200, 7600) a kamera mislim da ima 4x zoom, ali nisam siguran
Ima li netko tko je siguran npr. vlasnici Nokije 6230 i jesu li oni zadovoljni tim mobom.???
Nema ih baš previše. Koliko ja znam na forumu nitko.
imo ju je onaj _ ili velimir kak se vec zove
Ako si gladan pojedi nesto
Dobro onda ako nema nitko,ali možete li mi bar reći koliko puta mu je zoom???
Si siguran da ima zoom? Na nokia.com nisam našao baš ništa.
Ima digitalni zoom koji i je i nije zoom. Taj efekt digitalnog zooma možeš postić pomoću kompjutera tako da zumiraš slku pomoću nekog od programa, s tim da se u oba slučaja kvaliteta slike drastično smanjuje. Taj zoom na 6230 je 2X, a kamera je prosječne kvalitete, ustvari među boljima na tržištu.
Pravi, optički zoom nokia 6230 nema.
Pa i mislili smo na digitalni (barem ja).
Znam, al sam samo čovjeku htio objasnit da mu taj zoom ništa ne koristi.
A jesu li zadovoljni vlasnici N6230 sa tim mobom
o da zadovoljni smo, samo nas ne pitajte koliko traje baterija i koliko ima bagova, to nam udara na zivcePoslao: dario---daki
A jesu li zadovoljni vlasnici N6230 sa tim mobom![]()
6230 je samo debilan model koji je proizveden da bi imali što više modela (kaj će ti 128x128 ekran)... ne znam za ostale ali meni je mob smeće.Poslao: mala77
o da zadovoljni smo, samo nas ne pitajte koliko traje baterija i koliko ima bagova, to nam udara na zivce![]()
...we are eternal all this pain is an illusion...
moje zadovoljstvo je izreceno poprilicno sarkasticno....Poslao: shadowthrone
6230 je samo debilan model koji je proizveden da bi imali što više modela (kaj će ti 128x128 ekran)... ne znam za ostale ali meni je mob smeće.
svjesni smo svoje gluposti i potrosenih novaca![]()
Zanš kako kažu - uči na greškama. Čekaj 6630 i njega si kupi, a ovaj daj oglas da prodaješ (možda se nađe netko dovoljno lud da to kupiPoslao: mala77
moje zadovoljstvo je izreceno poprilicno sarkasticno....
svjesni smo svoje gluposti i potrosenih novaca![]()
)
Hm, ne znam cemu tolike sarkasticnosti, ja ga imam vec par mjeseci i radi sve savrseno. Istina s pocetka sam imao malo problema sa software-om za pc i poprilican broj bugova, ali nakon sto sam instalirao novi firmware sve radi savrseno i poprilicno sam zadovoljan i ne mislim ga skoro prodavat, a jos sam si k tome stavio i 256 MB MMC karticu pa uzivam
![]()
Bas me zanima sto radis s 256MB na 6230. Samo mp3-ice?
\Poslao: Anaksimandar
Hm, ne znam cemu tolike sarkasticnosti, ja ga imam vec par mjeseci i radi sve savrseno. Istina s pocetka sam imao malo problema sa software-om za pc i poprilican broj bugova, ali nakon sto sam instalirao novi firmware sve radi savrseno i poprilicno sam zadovoljan i ne mislim ga skoro prodavat, a jos sam si k tome stavio i 256 MB MMC karticu pa uzivam
![]()
koji firmware, ucini i nas malo sretnijima![]()
@NINO: da uglavnom mp3
@mala77: trenutno je aktualan v3.15, a cujem da ce uskoro i 3.16 pustit u opticaj... Rekli su da ce izbacit jos par verzija, znaci negdje do kraja godine dok se to skroz ne "ispolira", navodno u ovoj trenutnoj imas jos nekih sitnih bugova, ali ja moram priznat da ih nisam bas primjetio, iako telefon definitivno ne koristim samo za razgovor![]()
Zadnji uredio djjovanhahaha : 23-06-2004 u 22:56
Odkud ti 3.15???? i kažeš da dobro radi? ja imam 3.15 otkak sam ga kupio i ne radi mi GPRS (NE; NIJE STVAR U POSTAVKAMA). I samo za informaciju, ne serite po 6230, jer nemojte da ja počnem po krmetu od 6600....
Kako mislis ne radi ti GPRS? Kod spajanja na WAP?
Ako nađeš nešto, slobodno seri.Poslao: djjovanhahaha
I samo za informaciju, ne serite po 6230, jer nemojte da ja počnem po krmetu od 6600....
Ja mislim da je 6230 dobar mob, samo što (kao i ostale Nokie) ima samo jednu jedinu manu, a to je ekran (kod 6600 je sporiji GPRS što je po meni manji nedostatak).
Ali ne takva man kao puno manji zaslon...![]()
Bookmarks