" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ima dosta toga u tome malome podforumu, mislim da doticni moderator uopce ne vodi racuna o svojoj dužnosti na forumu.
Eto pogledajte samo ovu temu >> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=713445#post713445
BTW mogli bi u tome poforumu otvoriti podforum BlackBerry
Vidis to.. netko puko totalno i odgovara sam na svoja pitanja i to ne jednom u istoj temi. uopce nisam primjetio do maloprije da autoxpert postavio pitanje i postao dva odgovora...mislim sta reci na to... nisam obracao paznju tko je zapravo pisao te odgovore jer nikad mi nije palo na pamet da bih netko to i mogao uradit...
mene proziva kao da bih ja kao mod tog podforuma trebao znati odgovor na svako pitanje? 6 podforuma za razlicite proizvodjace...
kao prvo kod mene nema sharp mobitela niti vodafone soft. na koji nacin trebao znati odgovor na njegovo pitanje, a proziva mene da nema koristi i gdje ja provodim vrijeme na kraju je moj izbor...
na kraju sta hocu reci stvarno nisam primjetio to da je sam odgovarao na svoje pitanje, neki cudan smisao za humor? neznam... postovi su trebali biti obrisani, to stoji... a nitko nemoze reci da nebi primjetio da su postovi od istog clana jer su tek jucer napisani koliko vidim... nisam ja tu da zaduzen da visim 24/7 i u nekom roku da brisem postove ili sta vec treba poduzeti...
al mi drago sto vidim kad ja nesto propustim odmah mi netko skoci za vrat za manje od 48h sa primjedbama...
Zadnji uredio Jamal : 13-12-2007 u 22:28
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ono što je Jamal rekao da nije zadužen biti na forum 24/7 je isto istina. a i Sljaka je to u par navrata rekao.
Bilo bi jednostavnije da koristite "Report Bad Post", nego da otvarate nove teme.
Jer tako dolazi obavijest moderatoru i vidi da nešto nije "u redu" sa nekom temom u tom podforumu.
i tako će prije ispraviti ono što nevalja...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks