zaebancija sa driverima, sa igrama, sa ap, sa svime... netreba mi to ja sam sasvim zadovoljan svojim windowsima xp. istina, u sportu uvijek navijam za slabije ali ovo nema veze...
zaebancija sa driverima, sa igrama, sa ap, sa svime... netreba mi to ja sam sasvim zadovoljan svojim windowsima xp. istina, u sportu uvijek navijam za slabije ali ovo nema veze...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hehe,ja navijam za bolje,po meni je linux bolji od windowsa,neznam zasto ga ne instaliravaju po novim kompjuterima,svaka je reklama o windowsu,i usput linux jer besplatan,dok windows zaradjuje masne pare,prodavajuci svoja "remek djela".MIslim da u linuxu mozes napraviti vise svog softwera i da je sigurniji.....bla,bla,bla.itd
Uglavnom sve protiv Winblowsa,ps-aa radi na linuxu,quake 3 radi itd
kako ne pa svaka trgovina sa racunalima nudi barem jednu gotovu konfiguarciju sa linuxomIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Daj nek netko kaze kako se zove taj program da mogu pregledavati NTFS particije preko linuxa
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
linux da vredi, bil bi za novce, a ne free
Pa nije baš tak, FF vrijedi pa nije za novce...
@tomo - naš forum se vrti na linuxu... FYI![]()
znate što? najjača bi fora bili kad bi se win i linux udružili...
e onda bi imali os da boli glava!
Bookmarks