meni se dogodila ista stvar, nakon flashanja crni ekran, komp ga ne kuzi i to je to... postoji li neki nacin popravka ili sam popusio?
unaprijed zahvaljujem
meni se dogodila ista stvar, nakon flashanja crni ekran, komp ga ne kuzi i to je to... postoji li neki nacin popravka ili sam popusio?
unaprijed zahvaljujem
za sve koji budu u slicnoj situaciji, ovako.
odnio sam mob na servis, napravili sw upgrade i to je uslo pod garanciju...![]()
zanima me jedna stvar, na samsungu u600 mi ponekad šteka touchscreen pa me zanima da li bih dobio šta ako bih stavio novi firmware
Eo posto sam pokusao flashati mob prema uputama sa XEGG2 pri flashanju je dosao do nekih 52 posto i napisao error pod operation "Sorry, an error has accured! (Err_Too_Many_Retries)
Sto napraviti?
I btw ona stranica na kojoj izabrati flash odgovarajuci ne radi (ne mislim tu na forumu).
Sta stvarno ne zna nitko rjesenje mog problema?
Pozdrav svima, imam u600 i to od Bozica. Kupio sam ga kad je bila ona akcija za 900 kuna u tele2 kao preko big brothera. Uglavnom, malo je spor, cest mu triba dosta vrimena da nesto otvori pa sporo ucitava podatke sa memorijske, jednom rijecju cesto blokava. Zanima me da li bi se to moglo rijesit flashiranjem. Trenutno je na njemu U600BNOHI4. Pa koji mi novi preporucate i kolike su sanse da nesto pokvarim buduci da to nisan do sad radia.
nemoze se rijesiti flashiranjem,mobitel je jednostavno takav kad cita s memorijske....znam da je glupo al tako je...ako bas oces flashat,javi mi na pm ako trebas pomoc
EDIT:Tek sam vidim datum posta xD sry ekipa na dizanju iz naftalina
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Bookmarks