Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poslao: gog
    naviknuti zbog čega? trebao sam ju uzeti da ju malo istestiram, ali mi se nije dalo, mrzim instaliravati bluetooth stvari na komp koje ću kasnije morati maknuti, ostane samo harare nakon toga
    Treba se priviknuti jel su mi tipke bile malo odrugačije posladane jel sam prije nje imao Microsoftovu a i tipke su tanke. Prednost ove tipkovnice je da ne moraš instalirati nikakav software niti Windowsi moraju imati instaliran SP1 zbog podrške za Bluetooth. Dakle tipkovnica kada se spoji u komp ponaša se kao obična žičana tipkovnica. Radi u DOS-u i BIOS-u i nema nikakavih problema. A software je dosta dobar jel ima par vrlo zgodnih trikova

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo nasao sam ovu temu slicajno i da li se isplati jos uzimati ovo jer iman namjeru i mami me ovaj set ali cijena i nakon 2 godine paprena (mozda 30kn je jeftinija sad)??? da li je ima jos ko ili je ovo samo proslost????

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vedran/st
    evo nasao sam ovu temu slicajno i da li se isplati jos uzimati ovo jer iman namjeru i mami me ovaj set ali cijena i nakon 2 godine paprena (mozda 30kn je jeftinija sad)??? da li je ima jos ko ili je ovo samo proslost????
    Imam je ja i to već više od dvije godine. Sad imam drugu jel sam reklamirao. Crkao bluetooth hub(punjač) i onda sam dobio ovu novu 2.0 verziju i ta je za sada dobra s tim da sam miš dao starom a sebi uzeo MX1000. Ako pitaš dali se isplati ne, ne isplati se. Ali meni je tipkovnica zakon i čim sam je vidio u časopisu morao sam si je kupiti
    I ne bi je mjenjao ni za jednu drugu

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cyberphere
    Imam je ja i to već više od dvije godine. Sad imam drugu jel sam reklamirao. Crkao bluetooth hub(punjač) i onda sam dobio ovu novu 2.0 verziju i ta je za sada dobra s tim da sam miš dao starom a sebi uzeo MX1000. Ako pitaš dali se isplati ne, ne isplati se. Ali meni je tipkovnica zakon i čim sam je vidio u časopisu morao sam si je kupiti
    I ne bi je mjenjao ni za jednu drugu
    e da te pitam nisam vise siguran koliko su tocne ove informacije prodavaca (hgspot,vemil,nexus itd.....) koji se model tipkovnice dobije u paketu i koji se mis dobije u paketu ja nikako da nadem a na stranicama proizvidaca nista ne pise!!!!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vedran/st
    e da te pitam nisam vise siguran koliko su tocne ove informacije prodavaca (hgspot,vemil,nexus itd.....) koji se model tipkovnice dobije u paketu i koji se mis dobije u paketu ja nikako da nadem a na stranicama proizvidaca nista ne pise!!!!
    Ovak.. Imaš tri paketa. Jedan je DiNovo Media Desktop 2.0 i taj je trenutno najstariji. Njega ja imam i uz njega dođe miš MX900, onda postoji DiNovo Media Desktop Laser i uz njega dobiš miš koji ja sad imam a to je MX1000 laserski. I zadnja je DiNovo Media Desktop for Notebooks uz kojeg dobiš neki jadni mali miš i ona nije bluetooth

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cyberphere
    Ovak.. Imaš tri paketa. Jedan je DiNovo Media Desktop 2.0 i taj je trenutno najstariji. Njega ja imam i uz njega dođe miš MX900, onda postoji DiNovo Media Desktop Laser i uz njega dobiš miš koji ja sad imam a to je MX1000 laserski. I zadnja je DiNovo Media Desktop for Notebooks uz kojeg dobiš neki jadni mali miš i ona nije bluetooth
    e bas ti hvala ja cu uzet ovaj pakt di je MX1000 mis

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)