Staro. Imam to već 4-5 mjeseci
If you love design as much as performance, the diNovo Media Desktop was built for you. diNovo gives you advanced wireless freedom and a powerful way to orchestrate your PC's digital media capabilities. Even more, it makes your PC a Bluetooth control center. And it possesses a look and feel that is pure artistry.
Let's start with the keyboard. With clean lines and an ultra-flat design, the diNovo keyboard fits beautifully with contemporary PC systems and flat LCD monitors. You'll enjoy the full-size typing layout, full travel keys, and array of extra buttons to simplify your work. Just plug it in and watch it completely transform your desktop.
You've never seen anything like the MediaPad, a Bluetooth remote commander for all your digital media. Use it to remotely view, select, and launch your favorite jukebox tunes, video clips, or digital photos. The MediaPad also displays email or instant message notifications, and it lets you monitor media selection playback status, even when you're away from your desk. It's a numeric keypad with a built-in smart calculator. And you can view time and date in the digital display.
Moving to the mouse, the diNovo Media Desktop includes Logitech's most advanced performer: the rechargeable MX™900 Cordless Optical Mouse. Its award-winning MX Optical Engine is the last word in precision and accuracy.
To streamline your desktop, a single external device performs two critical functions: wireless hub for all your Bluetooth devices and fast power charger for the mouse. Communicate instantly using your Bluetooth headset, or easily exchange data between your PC and your Bluetooth PDA, cell phone, and printer. Thanks to the power of Bluetooth, you can do it all without wires. Learn more about all the things you can do with Bluetooth and Logitech.
All you need to put your Bluetooth devices to work for you right now, right at your desktop.
Combines a visually stunning keyboard, detached MediaPad and rechargeable cordless optical mouse
Bluetooth wireless hub is built into the mouse's recharging station
True boot support so you can use your keyboard to enter safe mode, access your BIOS, or enter your password
Works with both Windows® XP and Windows® 2000
Five-year warranty
![]()
diNovo™ Keyboard
![]()
MediaPad™
![]()
MX™900 Bluetooth Optical Mouse
![]()
Bluetooth wireless hub
Cijena na www.logitech.com : 249.95$ (oko 1500kn)
i dal ti sve funkcionira?dal ima neke velike prednosti nad običnom tipkovnicom?
Pa prednost je što je manja i kompaktnija jel je u dva dijela. Bežična. Baterije traju od kad sam ih kupio tj. dobio i još uvijek su potpuno pune. Bar tako kaže program. A s njom sam prešao UT 2004, Far Cry, igrao GTA, NFS i još hrpu igri i ništa. Odlična stvar. Hub je također zakon. Moguće je spojiti do 6 uređaja istovremeno tj. tri jel su spojeni miš, media pad i tipkovnica. Moru recimo spojiti dva mobitela istovremeno i slati podatke sa jednog na drugi. Cijena je malo visoka ali ja još nisam požalio. Trebalo se malo naviknuti na tipkanje ali sad je sve super
naviknuti zbog čega? trebao sam ju uzeti da ju malo istestiram, ali mi se nije dalo, mrzim instaliravati bluetooth stvari na komp koje ću kasnije morati maknuti, ostane samo harare nakon toga![]()
Treba se priviknuti jel su mi tipke bile malo odrugačije posladane jel sam prije nje imao Microsoftovu a i tipke su tanke. Prednost ove tipkovnice je da ne moraš instalirati nikakav software niti Windowsi moraju imati instaliran SP1 zbog podrške za Bluetooth. Dakle tipkovnica kada se spoji u komp ponaša se kao obična žičana tipkovnica. Radi u DOS-u i BIOS-u i nema nikakavih problema. A software je dosta dobar jel ima par vrlo zgodnih trikovaPoslao: gog
naviknuti zbog čega? trebao sam ju uzeti da ju malo istestiram, ali mi se nije dalo, mrzim instaliravati bluetooth stvari na komp koje ću kasnije morati maknuti, ostane samo harare nakon toga![]()
evo nasao sam ovu temu slicajno i da li se isplati jos uzimati ovo jer iman namjeru i mami me ovaj set ali cijena i nakon 2 godine paprena (mozda 30kn je jeftinija sad)??? da li je ima jos ko ili je ovo samo proslost????
Imam je ja i to već više od dvije godine. Sad imam drugu jel sam reklamirao. Crkao bluetooth hub(punjač) i onda sam dobio ovu novu 2.0 verziju i ta je za sada dobra s tim da sam miš dao starom a sebi uzeo MX1000. Ako pitaš dali se isplati ne, ne isplati se. Ali meni je tipkovnica zakon i čim sam je vidio u časopisu morao sam si je kupitiIzvorno postao vedran/st
I ne bi je mjenjao ni za jednu drugu
e da te pitam nisam vise siguran koliko su tocne ove informacije prodavaca (hgspot,vemil,nexus itd.....) koji se model tipkovnice dobije u paketu i koji se mis dobije u paketu ja nikako da nadem a na stranicama proizvidaca nista ne pise!!!!Izvorno postao cyberphere
Ovak.. Imaš tri paketa. Jedan je DiNovo Media Desktop 2.0 i taj je trenutno najstariji. Njega ja imam i uz njega dođe miš MX900, onda postoji DiNovo Media Desktop Laser i uz njega dobiš miš koji ja sad imam a to je MX1000 laserski. I zadnja je DiNovo Media Desktop for Notebooks uz kojeg dobiš neki jadni mali miš i ona nije bluetoothIzvorno postao vedran/st
e bas ti hvala ja cu uzet ovaj pakt di je MX1000 misIzvorno postao cyberphere
![]()
kupljeno![]()
Reci onda za kolko si kupio, koji su dojmovi...Izvorno postao vedran/st
![]()
ma neman sta reci kupia sam za 1500kn tipkovnica je predobra i mis mi je zakonIzvorno postao Dark
moran napomenit da nije za gamere ali za ljubitelje slim tipkovnica je ZAKON
ocijena od 1/10 je 9.5/10![]()
Bookmarks