Nema razlike koliko ja znam. Isti je flash i kod kuce i kod servisera. jer oni rade na isti nacin ovo... samo mozda preko drugog software-a!!!
Čitao sam na jednom stranom forumu da nije isto nadograditi soft od doma,tj preko neta i u servisu. Kažu da se kod ove "kućne" nadogradnje ne izbrišu svi podaci,a da se kod ovog u servisu stavlja baš čisti novi soft...
Zna li itko nešto o ovome,odnosno može li to netko potvrditi?
Nema razlike koliko ja znam. Isti je flash i kod kuce i kod servisera. jer oni rade na isti nacin ovo... samo mozda preko drugog software-a!!!
Pod "kucno" su vjerojatno mislili na SEUS, i za njega je istina da ne stavlja cijeli firmware (znas po tome sto kad napravis upgrade SEUS-om, ostanu ti svi tvoji podaci).
Ako stavljas novi firmware preko XS++ ili slicnom metodom, i to cijeli (MAIN, FS, custpack), onda IMHO nema razlike u odnosu na ono sto rade u servisu.
nema bas nikakve razlike![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Potpisujem nema nikakve razlike![]()
ja takodjer... samo sto seus ponovo zakljuca na mrezu ak je mob odkodiran![]()
For the hoven lands...
ista stvar kod windowsa.
koji je brzi stari pun programa ili novi svjezi?????
to ti sve govori.
ja ću pak reći da je razlika ogromna. nadogradnja SEUSom uopće ne dira 60% memorije u mobitelu, ali dobro...
Ako moze pitanje: otkud ti to? Ne kazem da nije tocno, ali nisam primjetio da SEUS ista iscitava sa mobitela i sprema nekud, niti nisam nigdje na disku primjetio svoj phonebook ili poruke ili nesto sa moba (a nije da nisam pregledavao sto SEUS radi i kud sprema... cisto for fun).
Ja sam recimo prilicno siguran (iako nemam konkretnih dokaza) da SEUS u najboljem slucaju flasha MAIN, da FS uopce ne dira, te da zato ostanu na mobu svi podaci, a ne zato sto ih spremi i kasnije vrati.
ma nema covjece!
razlike između seus-a i nadogradnje na servisu ima, ali razlike između flasha s xs-om main,fs,cutomize i nadogradnje na servisu nema
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
stoga ti to lijepo odradi kod kuce... nemoj dzaba trositi lovu...
###1410989180026
SEUS nadograđuje samo one dijelove softvera telefona koji su izmjenjeni u odnosu na novu verziju dok se u servisu stavlja kompletan novi (ili isti koji je bio,ovisno o vrsti kvara) softver.
dobro to nam je vec jasno.
ne znam vise svrhu rasprave o ovome.
Mislim da smo utvrdili koje su razlike izmedju raznih metoda nadogradnje, pa zatvaram ovu temu.
![]()
Bookmarks