Zdravo ja sam novi na forumu i ovom prilikom bih pozdravio sve koji citaju ovu poruku .
Problem je slijedeci :
skino ja Skylordovjava unlocker za C55 i uso ja pratio upute i sve fino i kad je krenula samo se pojavilo Stopped , dakle ,uso sam spojio mob iskljucio ga klikno start i pritisno dugme za ukljucivanje moba al ga nisam ukljucio ( ovako sve pise na siemens-freaks stranici ) i samo krenulo i pojavilo se STOPPED! molim pomozite mi ... jer bez toga ne mogu koristiti data exchange software .
Ima jos nesta :
Skino ja Vissie v.1.94 i sve fino al nece da mi na mob prebaci vise od 1 kb a imam na mobu prostora vise od 240 kb ( briso igre ) a imam igre java i polifone melodije do 20 kb , al ih ne mogu prebacit zbog tog 1 kb-a . Molim da pomagateHvala unaprijed
I
\ /
. TnX . Pozdrav![]()

java unlocker za C55 i uso ja pratio upute i sve fino i kad je krenula samo se pojavilo Stopped , dakle ,uso sam spojio mob iskljucio ga klikno start i pritisno dugme za ukljucivanje moba al ga nisam ukljucio ( ovako sve pise na siemens-freaks stranici ) i samo krenulo i pojavilo se STOPPED! molim pomozite mi ... jer bez toga ne mogu koristiti data exchange software .
Hvala unaprijed
Odgovori uz citat
Bookmarks