@ico
Sonyck sam odgovorio na bahato prozivanje mene i jos nekih uz kontstataciju da on ni ne posjecuje oglasnik..
Ima 4 teme otvorene, ali svaki mjesec prokomentira ili upita nesto u nekoliko tema u oglasniku sto ipak govori da prati oglasnik suprotno onome sto je rekao.
Koliko vidim clan je 2.5 god, ima 16 god i 3270postova. sto nas dovodi do toga da se uclanio sa 13-14 i ima prosjek 4 posta dnevno. Impresivno nema sto.
Pa uđimo u sadržaj foruma:
Dobar dio postavljenih tema i rasprava na forumu je za informiranje tuntleka koji ne znaju neke osnove tipa google stranica operatera, stranica proizvodjaca.
Onaj tko fanaticno prati sve teme i zeli imati pravi score te odgovara na svako glupo pitanje kojih hvala bogu ima, taj moze imati tisuce postova.
S druge strane netko tko tko zeli kvalitetnu informaciju o necemu malo kompleksnijem ne moze ni doci do nje jer je forum prepun ili onih koji skupljaju postove radi oglasnika ili onih koji jednostavno pate od opsesivno kompulzivnog poremecaja pa moraju otvarati teme ili odgovarati na svaku koliko god glupa bila.
Koliko ja pratim forum ne mozes znati na temelju toga koliko sam registriran s ovim nickom, kao sto ni kvaliteta clana niti onoga sto prica nema veze sa brojem postova i datumom registracije.
Takodjer ako netko ne otvara non stop teme, znači da se vjerojatno i zna snaći prije nego postavi neko pitanje.

Bookmarks