pravila se postrožavaju u velikom obimu u forumu oglasnik i to zato što neki ovdje žele vrtiti svoje 'biznise', jer kao što je netko lijepo rekao malo gore - to je nekima unosan posao.

e pa neće ići preko volonterskog rada ljudi koji ovaj forum održavaju.

gospodo - za biznis treba registrirati firmu pa onda biznis radite. također, biznis treba reklamirati a to isto nije džaba. ovaj forum nema ama baš ništa od toga što neki ovdje vrte svoje 'biznise', i stoga se pokušava na sve moguće načine to ograničiti. postoje specijalizirani sajtovi za male oglase, gospodo draga izvolite se tamo oglašavajte.

ja sam vrlo sklon tome da se oglasnik u potpunosti ukine, to sam već natuknuo mod timu, oni još uvijek imaju volje ulagati u uređenje oglasnika. u trenutku kad moderatori oglasnika popuste pred najezdom vas koji vrtite 'biznise', ja ću vrlo rado oglasnik zatvoriti i staviti link na kupiprodaj ili oglasnik na sekciju mobitela i/ili gadgeta ili što već imaju.

to će riješiti 90% nezadovoljstva ovdje na forumu i možda će tada moderatori biti bolje volje jer neće trpiti kako se njihovo volonterstvo iskorištava.

===
@prof immortalis - na vama kao članovima je da vjerujete ljudima koji forum vode, ili da ne budete članovi ako im ne vjerujete. nitko te ne tjera biti ovdje, ali vidim da ipak jesi, znači da ti i nije tako loše tu....