zasto svi posluzitelji tk usluga daju jako malu upload brzinu
recimo na 6 mbita download imam 640 kbps
mislim da bi trebao omjer biti 50 %
zasto svi posluzitelji tk usluga daju jako malu upload brzinu
recimo na 6 mbita download imam 640 kbps
mislim da bi trebao omjer biti 50 %
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
omjer teoretski ne može biti 50%
ok 64 kb/s mi je upload otprilike a zasto onda ne daju malo veci upload,,,
preko cega se moze postici bolji upload?
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Pogledaj Vodatelov tripleplay (konkretno, pogledaj brzine). Kod njih je omjer 1:1 ali je i skupoDok nam svima ne uvedu optiku do vrata (FTTH) uvijek će brzine biti asimetrične.
Eventualno ako se možeš zadovoljiti brzinama tipa 512/512 ili 1024/1024 - to mislim da netko i nudi u biznis paketima, negdje sam vidio taj podatak ako se dobro sjećam..
Na svoju ruku ne možeš ništa napraviti niti povećati upload.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Iskon nudi sdsl 1 do 4 megabita download i upload ali naravno za biznise i jako skupob
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Uzmes si maxTV i povecaju ti upload na 764kbps.....! i boli te ona stvar......
Pa kad uzmes maxTV dignu ti download na 5 mbit ( al nemozes koristit , nego samo brzinu koju si uzeo ) a upload ti dignu na 764 i mozes ga koristit cijelog!
ovo sto si napisao je totalna laznemoj se ljutiti, ali ja imam maxTV vise od pol godine i nemam nikakav upload od 764...tak da...
imas onaj upload koji ti odredi provajder i to je to...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zadnji uredio Neo : 23-10-2007 u 16:44
NEO takav upload imam i ja al an torrnetima nisam isprobavao na rapidu ,,
a zasto onda meni ne funkcionira???![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne znam zas ti ne funkcionira... sam sam htio dokazat da ne lazem kako ti tvrdis! Sad vjerujes ?
da, vjerujem...ali ja imam maxTv od pocetka i ni po kojim mjerenjima mi nije pokazivalo ni veci download ni upload![]()
R.I.P.-16.10.2007.
meni je zbog maxtv-a jači i upload i download
jedino kaj ga moram ugasit da bude tako mislim na prijemnik.....
sad ovima kojima nije mislim da je tako zbog rutera.............
također pomoću maxtv imam jači upload
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
pa nekako i ne bih rekao da ti je upload nešto značajno veći...
hahaha...tebi je zato veći download![]()
Bookmarks