Ja nisam jos nista dobio.
Nadam se da u HT-u neće biti preblesavi i da ne uzvrate nekom sličnom pormotivnom akcijom. Ja bih slao MMS-ove!(
Ja nisam jos nista dobio.
Forumaš godine :)
Zovi službu i žali se!!!
Sada sam zvao, i pametna teta kaze izmedju ostalog: 6600, 3650, 7650...
Ja jos kazem da Sx1 mora biti podrzan jer je prakticki isti telefon kao 6600 i da provjeri s tehnicarima ili sta za znam s kim ali nece.
pa uzmi T610 ak ga imaš, vidiš da je on "bolji" od SX1 i zato su ga uvrstili na popis
![]()
Ja zaboravio maknuti T610 iz liste, nemam ga.
a jel uopce podrzan koji siemensPoslao: kinfa
pa uzmi T610 ak ga imaš, vidiš da je on "bolji" od SX1 i zato su ga uvrstili na popis
![]()
...a dokad se to može iskoristit,tih 100 besplatnih MMS-ova...ja sam jučer to dobio pa da znam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da do kraja godine.
kolko ja znam, 2 mj. nakon uključenja...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
...hvala na informacijama...
...trebaš kupiti vodafone live paket, ne vjerujem da će samo tako davat 100 mms-ova na svaku novu karticu, ja sam ih dobio ko dobrodošlicu u vodafone live, budući da su po novom ti neki super-simovi, vjerojatno znaju koja je kartica iz koje priče ...Poslao: Brunek
Ne kuzim. Surfam ja nekih 7min diskonektam se, cekam 5, 10, 15, 30, 60min iiiiiii NISTA!! Kaj trebam napraviti za tih 100 MMS-ova?![]()
Čudno je sve to sa tim Vodafone live, sve mi je nekako nedorečeno i puno proturječnosti. Zar sad da svi kupujemo Motorole V525 ili par drugih modela da bi mogli koristititi tu uslugu. To bi trebalo bit dostupno svima bez obzira na vrstu aparata. M-zona funkcionira bolje nego Vodafone live.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...a kak sam onda ja dobio,ha...jednostvno,stavio karticu u Motorolu V525,spojio se na taj Live! portal,bio možda pol minute,diskonektiro se,vratio karticu u M55 i nakon 5-10 min dobio 100 besplatnih MMS-ova...Poslao: bloodsucker
...trebaš kupiti vodafone live paket, ne vjerujem da će samo tako davat 100 mms-ova na svaku novu karticu, ja sam ih dobio ko dobrodošlicu u vodafone live, budući da su po novom ti neki super-simovi, vjerojatno znaju koja je kartica iz koje priče ...![]()
...
...i da,karticu,tj. taj broj već koristim 4 godine...
Ma ne treba kupiti Motorolu.Dosta je imati mobitel koji to podržava (pogledajte na vipovim str. koji to aparati podržavaju) ili napraviti ovo Kaj je Eminem napravil.
Radi Vodafone Live! i na drugim uređajima, samo nema ikona nego je samo tekst i ne možeš dobiti 100 MMS-ova.Poslao: Sljaka
Čudno je sve to sa tim Vodafone live, sve mi je nekako nedorečeno i puno proturječnosti. Zar sad da svi kupujemo Motorole V525 ili par drugih modela da bi mogli koristititi tu uslugu. To bi trebalo bit dostupno svima bez obzira na vrstu aparata. M-zona funkcionira bolje nego Vodafone live.
...ma najsigurnije vam je stavit kod frenda,koji ima Motorolu V525,karticu u mob,spojit se na Live! portal i to je to...
dejte mi recite deco posto mene nije bilo, meni je doslo sms da imam 100 besplatnih mms ova, i tak sam ih ja spizdil nekih.... 50ak... sad cekam racun. samo ak im je to neki trik bil.... neko ce najebat....![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...zato postoji prepaid...ja fino imam 3 kn,pa pi*im po MMS-ovima koliko me volja,dok mi ne javi da nemam dosta na računu da ga pošaljem...
Dobra taktika![]()
ma i ja sam se probao spojit sa sx-om i ništa
naravno sad je već i kasno jel akcija je trajala do 03.07.
nema nista za siemense![]()
nije kasno, možeš to još do 01.08. Ja sam evo danas uzeo od frenda T610 i spojio se i za 5 min evo meni 100 MMS-ova.Poslao: damgol
ma i ja sam se probao spojit sa sx-om i ništa
naravno sad je već i kasno jel akcija je trajala do 03.07.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks