neznam nisam imao takvih problema al možda si formatirao krivim sustavom podataka.... jel ti radi normalno u card reader-u?
danas sam uzeo 1gb ultra II memorijsku karticu u zg i nisam ju isprobavao dok nisam došao doma(u kutinu=80km od ZG) i stavim ju uu nutra ono ništa ne javlja odmah sam počeo sunjati da nešto nije u redu s uređajem no stavim ju u card reader i izbaci mi 4 removable disc i odmah mi otovri I disc i sad kliknem na format ono win kaže windows was cann't finish formatting sad brijem da je kartica dead....neznam...
uspio sam formatirati karticu i stavio ju u uređaj i banana ne očitava ju no way nezna kaj da delam...mislim da je sada u mobu problem......najvjerojatnije budem opet se vratio na P990i
dakle isprobao sam u digitalcu karticu i normalno sve radi....dakle uređaj je u banani....
Zadnji uredio pbreaker : 21-10-2007 u 11:28
★★★★★
neznam nisam imao takvih problema al možda si formatirao krivim sustavom podataka.... jel ti radi normalno u card reader-u?
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Ko kaze da je uredaj pokvaren,probaj stavit neku drugu karticu pa da vidis dali ocitava te tek onda to mos sa sigurnoscu reci a ako i drugu karticu ne ocitava onda stavi novi software i ak onda ne radi onda je do uredaja..
to nemam priliku...uglavnom kartica radi....probao sam staviti u digitalac i sve je ok! i na laptopu sve normalno radi....očita može se formatirati...uglavnom više nije važno sad opet imam p990i a kartica sada ce morati na prodaju jer sumnjam da bi mi ju zamjenili bar za pro duo!
★★★★★
Bookmarks